Connery

Dommer onanerede i retten

En dommer onanerede og barberede bollerne i sin retssag...

USA er kendt som landet der flyder med mælk og hanning. Landet, hvor alt kan lade sig gøre. Landet hvor enhver er sin egen lykkes smed. Alle disse sublime ord om guds eget land, kan nu tilføjes med flg. prædikat: "Landet, hvor man klarer sin intimbarbering i en retssal".

Staten Oklahomas justitsminister går af efter at få fyret en dommer, der onanerede regelmæssigt og brugte en penispumpe, mens retten var sat. Dommeren, den 57-årige Donald Thompson, har endu ikke kommenteret anklagerne, hvilket jo er ret forståeligt. Hvad skulle den stakkels eksistens dog sige til sit forsvar?

I den stævning, der er udtaget mod Thompson fremgår det, at han brugte en penispumpe i retten, og at han ydermere i flere tilfælde blottede sig for en kvindelig retsreporter, mens han onanerede under retssager. SÅ kan man vel tale om en syg, syg person.

I et tilfælde så frøken Lisa Foster (Thompsons retsreporter gennem 15 år), at dommer Thompson sad med sin penis i hånden, mens han barberede sine testikler under en retssag, lyder det i stævningen. Dommeren må have læst Connery.dks guide til den perfekte intimbarbering og følt sig enormt inspireret.

Flere vidner, inklusive jurymedlemmer i retssager og flere politibetjente, udtaler i stævningen, at de har hørt den pustende lyd fra penispumpen under retssager, mens de har set dommer Thompson synke sammen i sin stol med albuerne på knæene, mens han brugte apparatet.
ANNONCE
Dommer onanerede i retten
Del

Seneste nyt

Annonce