Connery

Dolce & Gabbana indleder samarbejde med gamermærket Razer

Det årlige Razercon var pakket med nye påfund

Razer har netop afholdt deres årlige RazerCon. Det digitale event plejer at være hjemsted for nogle interessante produktlanceringer, og det har også gjort sig gældende for RazerCon 2023. 

Mens det helt store blikfang er annonceringen af et stort samarbejde med modhuset Dolce & Gabbana, bød showcasen også på en række fede, knapt så gameragtige gamerstole - og afsløringen om, at Razer nu er klar til at gå dybere ind i smart-home-sfæren, med en række nye smart-belysningsprodukter. 

ANNONCE
Razer x D&G - Enki Chroma Edition - Dolce & Gabbana indleder samarbejde med gamermærket Razer Razer x D&G - Enki Chroma Edition

Razer x D&G

Dolce & Gabbana og front og center i en ny samarbejdskollektion, der trækker det luksuriøse italienske modehus ind i Razers gaming-univers. Showpiecet, en konceptuel gamingstol med D&G-oplyste logoer i betrækket, er et vildt påfund: Dolce & Gabbana Razer Enki Pro - Chroma Edition. 

Mens det konceptuelle blikfang nok ikke lige bliver lanceret i handlen først for, baner den vejen for en limiteret kollektion, der involverer guld-tematiserede Razer-produkter, pryder med D&G symboler, i blandt andet gamerstole, headsets og en række beklædningsdele - primært t-shirts. 

De 1337 produkter i den limiterede kollektion lanceres efter planen op mod julesæsonen i år. 

ANNONCE
Razer x D&G - Green t-shirt - Dolce & Gabbana indleder samarbejde med gamermærket Razer Razer x D&G - Green t-shirt
Razer Fujin Pro øverst - og Fujin nederst - Dolce & Gabbana indleder samarbejde med gamermærket Razer Razer Fujin Pro øverst - og Fujin nederst

Razers Nye Stolserie: Fujin Pro og Fujin 


Mens det sensationelle samarbejde med Dolce & Gabbana har taget rigtig meget af opmærksomheden i forbindelse med Razercon, skal det ikke overses, at Razer også har introduceret en ny serie af gamingstole under navnet Fujin. Den nye stolserie tager - ifølge Razer - komfort under gaming til det næste niveau med innovative funktioner og materialer.

Fujin Pro, der er prissat til €1199,99, er udstyret med en åndbar mesh-lavet af Thermoplastic Elastomer, designet til optimal luftstrøm og ventilation. Med sin Synchro-tilt-teknologi og Tilt-tension-kontrol tilbyder stolen automatisk justering af rygstøtte og sædebase til enhver siddeposition, hvilket gør det til en uundværlig følgesvend under lange gaming-sessioner. Rammen er lavet af ultra-stærkt aluminiumslegering, og stolen har også 4D-polstrede armlæn og en 3D-formet hovedstøtte, hvilket gør den velegnet for gamere i alle størrelser.

Den lidt billigere Fujin-model, der koster €699,99, deler mange af de samme højdepunkter som sin "storebror", inklusive den åndbare mesh og Synchro-tilt-teknologi. Fujin-versionen har dog en 130° hældningsfunktion, højdejusterbar lændestøtte og 3D-polstrede armlæn, hvilket sikrer perfekt kropsholdning selv i de mest intense gaming-øjeblikke.

ANNONCE
Razer Aether-serien - Dolce & Gabbana indleder samarbejde med gamermærket Razer Razer Aether-serien

Razers smarthome belysning er skabt til gamerværelset - men kan bruges overalt

Lyset i gamerværelset får en stadig mere fremtrædende rolle blandt gamere, og her er Razer også klar med nyheder. Efter at have dybbet fødderne i smart-home kategorien i en integration mellem Razer Chroma RGB og Philips Hue, der bragte gamersynkroniseret belysning ind i hele smarthjemmet, introducerer Razer nu Aether Lights-serien.

Aether-serien af belysningsprodukter er designet til at forstærke enhver gamers setup fra funktionel hverdagsbelysning til indlevelsesrige RGB-underholdningsoplevelser. 

Spidsen af Aether-sortimentet er Razer Aether Lamp Pro, en alsidig lampe med multi-zone-belysning, der tager gaming, film og musikoplevelser til et nyt niveau. 

Serien indeholder også den mere enkle Razer Aether Lamp til skriveborde og gaming-rum samt Razer Aether Light Bulb og Light Strip, der udbygger (Razer) mulighederne for, hvordan man tænker belysning i et gamerværelse. Light Strippen kommer i en længde af 2 meter, mens en ekstra extender på 1 meter kan tilføjes for dem med større belysningsambitioner.

Det hele styres via Razer Gamer Room Mobile App, der lanceres i fjerde kvartal af 2023. Appen gør det muligt at ændre indstillinger, oprette automatiske rutiner og sikrer integration med andre smarte enheder, herunder dem, der understøttes af Matter, en åben standard udviklet af Connectivity Standards Alliance. Og ja, du kan også kontrollere det hele med din stemme via Google Assistant eller Amazon Alexa.

Som de øvrige produkter der blev annonceret under Razercon, gælder det også for Aether-serien, at lanceringen finder sted i 4. kvartal af 2023. 

Du kan dykke videre ned i produkterne her, sammen med nye versioner af populære keyboards og mus, der også blev præsenteret under RazerCon - find det hele på Razer.com

ANNONCE
Aether-belyst gamerstue - Dolce & Gabbana indleder samarbejde med gamermærket Razer Aether-belyst gamerstue
Del

Seneste nyt

Annonce