Connery

DM i twerk 2016 afholdes den 12. november

Skal du med?

Hvis du allerede nu er begyndt at længes efter weekend, men endnu ikke ved, hvad du skal give dig til, så kan vi foreslå dig at kigge på damenumser, imens du drikker øl. Og hvis du tænker, at det lyder som enhver anden lørdag aften, så er det altså denne lørdag rent faktisk meningen, at du ikke skal lave andet end at kigge på damenumser, når der den 12. november afholdes DM i Twerk 2016. I år er det natklubben Noir på Åboulevarden i Aarhus, der danner rammerne for det officielle danmarksmesterskab i twerk. Og hvis du af en eller anden grund ikke skulle vide, hvad twerk er, så se nedenstående video. Ved du godt, hvad twerk er, så se den alligevel. Bare gør det. 

DM i twerk blev for første gang afholdt i 2014 på et udsolgt V58, og i år er de så tilbage i noget større rammer på Noir. 

Vi elsker byen og ser meget frem til at præsentere en aften lidt ud over det sædvanlige for Aarhusianerne. Foruden selve showet og flere overraskelser i løbet af aftenen, kan man bl.a. glæde sig til en vild performance fra de fantastiske NiNi Brothers, der danser røven ud af bukserne!” - fortæller PR-ansvarlig Preben Steen Nielsen fra IDÉFABRIKKEN.

Skal du sikre dig en billet, kan de købes på billetto.dk, hvor de findes i to udgaver: En standardbillet til 90 kroner samt en særlig guldbillet til 180 kroner, der sælges i begrænset antal, som også giver adgang til pre-party med 1 times fri bar og ekstra gode pladser. Resterende billetter sættes til salg i døren på aftenen. 

Del