Connery

DM for amatørkokke

Hvad skal der til for at vinde en konkurrence for amatørkokke? Connery forsøgte sig...

DM for amatørkokke
Årets DM for amatørkokke er arrangeret af Danish Crown. Det er frivilligt at deltage, og selvfølgelig har Connery støttet et team med vinderchancer! Konkurrencen går i al sin simpelhed ud på at lave det bedste af det bedste ud fra en given ingrediensliste. Kalvekød er årets tema, og på kødsiden kunne der vælges mellem kalveschnitzel eller kalvefilet.

Team Connery er sammensat efter devisen "Vi-sad-alligevel-sammen-den-aften". Men holdet består af:

Mads Heinkov, 23 år og handelsstuderende. Mads" interesse for mad stammer fra adskillige ophold i det europæiske skilandskab, hvor han har stiftet bekendtskab med de mange spændende europæiske køkkener. Mads har også været tjener, og hans interesse for mad er blevet vakt af at servere spændende retter for cafeens gæster. Det er hovedsageligt det franske køkken, der interesserer Mads, men han læner sig op af mange stilarter.

Camilla Andersen, 23 år og arbejder som pædagogmedhjælper. Camillas interesse for mad handler mest om at nyde det at stå i et køkken og se de friske råvarer udvikle sig til færdige måltider og menuer. Camilla finder sin inspiration hos familien og er præget af nutidens tv-kokke.
ANNONCE
DM for amatørkokke
Niels Lorentzen, 47 år og arbejder til daglig som direktør for BS specialslanger. Med en far, der var slagter, og en mor, der tidligere var kogekone, er Niels" interesse for mad ganske naturlig. Han har altid holdt af at lave mad og er i dag altid på forkant med nye ideer. Niels er inspireret af sine omgivelser og de gode danske traditioner.

Mads Johansen, 23 år og marketingskoordninator. Mads" interesse for mad er nedarvet fra hans far Niels Lorentzen, og han har igennem årene udviklet en sans for detaljer og nyskabelser. Mads søger sin inspiration hos de etniske grønthandlere og nutidens tv-kokke. Mads sætter en ære i at spise godt på et SU-budget og overhaler snart faren indenom som familiens "kok". Mads" livret er noget så elementært som stegt flæsk med persillesovs.

Glæd jer til at følge arbejdsgangen og få opskriften i næste artikel!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce