Connery

DM for amatørkokke - Dommen

Så kom dagen, hvor dommen over Team Connery's mad udskejelser, skulle komme.

Så kom dagen, hvor holdet samlede sig, og åbnede endnu en god flaske rødvin... Dommen var kommet i brevform, og Team Connery skulle finde ud af, om indsatsen rakte til en plads i finalen.
DM for amatørkokke - Dommen
Men inden spændingen udløses, skal der lige opsummeres. Connery har sammensat et team, der skal dyste om titlen som årets amatørkok. Teamet er beskrevet i den første artikel i denne triologi. Maden, eller rettere den ret vi har deltaget med, er beskrevet i triologiens anden del.

Nu oprandte dagen så, og brevet dumpede ind af brevkassen. Det skal siges, at kriteriet for at deltage i konkurrencen er, at ingen af de deltagende er kokke, og for at komme i finalen skal man være blandt de 3 bedste ud af de 136 hold, der har været tilmeldt.

Men her er spændingen så udløst og svaret er som følger:

Mads Johansen

Herning, den 26. november

Finalehold udpeget til DM for amatørkokke

Tak for jeres tilmelding til DM for amatørkokke med kalvekød på menuen. 136 hold har sendt menuforslag og præsentationer til os, og det har været svært at vælge blandt de mange gode og kreative beskrivelser.

Vi har nu udvalgt fem finalehold, og jeres hold er desværre ikke blandt de fem. Vi vil dog meget gerne invitere jer til at overvære konkurrencen, der finder sted lørdag den 4. december på Centralværkstedet i Århus.

For at påskønne jeres anstrengelser vil vi gerne i løbet af uge 51 kvittere ved at sende jer et par prøver af dansk kalvekød, således at I har mulighed for yderligere at udfolde jeres kreativitet i forbindelse med madlavning.

De, der modtager denne meddelelse pr. mail, bedes fremsende postadresser, så vi ved, hvor vi skal sende vareprøverne.

Held og lykke med kokkeambitionerne fremover!

Med venlig hilsen

Knud Buchhave

Danish Crown Oksekøds
ANNONCE
DM for amatørkokke - Dommen
Chokket var stort! Ingen finaleplads? Bitterheden stod malet i teamets ansigter, og tænk sig, at det ikke engang er direktøren, der svarede... men chefen for oksekødsdivisionen! Hvad er dog det for en fesen møg-titel? Magen til uretfærdig behandling skal man lede længe efter, men sådan gik det altså, og det er en bitter pille vi må sluge.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce