Connery

DJ Reveal - 6 Sessions Mixtape

Upcoming DJ Reveal fyrer den af på sin første CD!

De fleste kender ham nok ikke, men lur mig om ikke DJ Reveal snart er på manges læber!
DJ Reveal - 6 Sessions Mixtape
DJ Reveal aka Mr. Revealomaniac har i flere år fyret den af til Nu har han så kastet pikken i den anden hånd og har endelig udgivet sit første album, 6 Sessions Mixtape.

Da jeg endelig fik hældt den blankpolerede skive i anlægget, blev mine øregange mødt af et overordentligt svedigt beat allerede fra start af. Genren DJ Reveal opererer i kan vel nærmest betegnes som party-hiphop, og det foregår i det helt rigtige tempo. Det ene øjeblik chiller man lidt, det næste er man klar til at fyre den på dansegulvet. Grunden til, at det hele fungerer, er, at DJ Reveal sørger for at mixe det hele sammen, så man ikke skal ud og skifte fra dansetøj til nattøj i tide og utide.

Skal man se pladen over et hele, så er det nu nok mest dansetøjet man skal have på for, for 6 Sessions Mixtapet sørger for, at festen kører i præcis 1 time 19 minutter og 50 sekunder. I en tid hvor bl.a. Trentemøller hitter med musik produceret i eget hjem, så må DJ Reveals mixtape siges at være en af de succesfulde om end mindre kendte.

Ved ikke helt om jeg synes om det pludselige mix af "Vi danser hele dagen på Jamaica", men konklusionen må være, at med 6 Sessions Mixtape fra DJ Reveal, så vil benene og kroppen ikke rigtig stå stille. Derfor skal du hente den, hvis du skal til party eller bare har brug for noget groovy til at få dig til at glemme, at det snart er vinter, koldt og mørkt. For er der noget, der kan gøre mig vild i varmen, så er det, at man intet skal betale for hele denne fremragende CD. Du går simpelthen bare ind og henter den fra linket i bunden. Nemt ik?

Husk at DJ Reveal holder releaseparty på 6 Sessions Mixtape på Rust den 25. oktober, så hvis du vil høre mere til denne lovende unge DJ, så mød op og nyd hans musik og en bette øl.

Hvis du vil vide mere om DJ Reveal, så tjek http://myspace.com/revealomaniac
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce