Connery

DJ & Producer Academy Denmark

Går du med en DJ eller producer gemt i maven? - Så er der en løsning for dig!

www.djpad.dk - DJ & Producer Academy Denmark www.djpad.dk
DJ & Producer Academy Denmark arbejder med netop dette. Stiftet af Jeppe Fureby der også går under navnet Dex som producer og dj, giver det dig mulighed for at forbedre dine evner bag en djpult, lære dit fortrukne DAW program bedre at kende og ikke mindst skabe dig et netværk indenfor musikbranchen. Jeppe startede selv i 90’erne med at være DJ og siden har det altså udviklet sig. DJ & Producer Academy Denmark tilbyder producer, mixing og DJ kurser for både øvede og begyndere. Deres kurser har tidligere været afholdt i Århus, Odense og selvfølgelig København. Så hvis du ikke har mulighed for at rejse med hensyn til at deltage, skal festlighederne nok komme tættere på dig i fremtiden.
 
Hvis du har hørt om nummeret ”Maul” af Electrick Village, så har du allerede en smule kendskab til hvad DJ & Producer Academy Denmark kan gøre for dig. Electrick Village’s Maul er nemlig et produkt af et af deres kurser og endte med at stryge til tops på den danske iTunes. DJPAD har nu været i gang i to sæsoner og er ifølge dem selv ”for alvor ved at få vokseværk”.
ANNONCE
www.djdex.dk - DJ & Producer Academy Denmark www.djdex.dk
En af grundene til at DJ & Producer Academy Denmark er sådan en succes kan skyldes deres brug af allerede veletablerede kunsterne fra musikbranchen. Producere såsom Faustix, Simon Gain, Dex selv, og P3 guld nominerede Mike Sheridan har været med til deres kurser. Ved hænderne af disse professionelle folk vil man være sikker på at sit talent også spirer. Også med en sammarbejdspartner som 4Sound, nok Danmarks største musikbutik, er der rig mulighed for at der bliver arbejdet med det bedste hardware på markedet.
 
Lige nu bliver der arbejdet på at udvikle endnu flere talenter end før, og bygge broer mellem dem og branchen. Kurser, workshops, clinic’s, inspirationsture og online undervisnings materiale er hvad der er i vente for spirende producere og dj’s hos DJ & Producer Academy Denmark
 
Det næste kursus bliver afholdt den 8. februar til den 12. i lydstudiet Mill Factory i Københavns nordvestkvarter. Dette kursus er tilegnet begyndere indenfor producerverdenen. Og der er flere på vej.
 
Hvis alt dette lyder som noget for dig kan du tjekke hjemmesiden http://djpad.dk for mere info. Der er også adgang via Facebook, på https://www.facebook.com/DJPADenmark
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce