Connery

DIY Miniature Atomkraftværk

Gadgetportal annoncerer et bygselv-projekt der kan generere strøm nok at naboerne også kan få glæde af det

"Elpriserne skyder i vejret og for at forsøge at tæmme husstandens elforbrug bruger man dagene på at slukke lys og trække ledninger ud. Fyrfadslys og lejrbål i al deres ære, men er der ingen bedre måde at løse elendigheden på? Jo der er! Med Coolstuffs seneste nyhed DIY Mini Power Plant løser du dit energibehov i et snuptag!" - sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Coolstuff den 1. april 2022. 

Webshoppen der har for vane at sælge både sjove, brugbare (og ubrugelige) gadgets, er øjensynligt klar med et en byg-selv miniature-udgave af et atomkraftværk, der kommer komplet med uranstænger og kølesystem - og som vil kunne levere op mod 154 kWt i døgnet. Det lyder super fedt på flere plan. 

ANNONCE
DIY Power Plant - Foto: Coolstuff.dk - DIY Miniature Atomkraftværk DIY Power Plant - Foto: Coolstuff.dk

"Allerede for et år siden jokede vi med, at "man snart skulle have sit eget atomkraftværk derhjemme". Så grinede vi af det, men med tiden voksede idéen, og en plan begyndte at tage form. Nu er vi her med det færdige resultat, og vi kunne ikke være mere glade!" Siger produktudvikler Robin Lustigh-Curé, der var med til at udvikle produktet.

I essensen lover Coolstuff en gadget, der lader dig slippe for at bekymre dig om stigende elpriser og fremtidige energiregninger. Altså hvis man er klar til at tro på sådan en udmelding den 1. april. 

Når de er sagt, ligner det rent faktisk et fantastisk DIY-projekt: Tjek det ud her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce