Connery

Distortion i fare!

No money - no honey..

Billedet er tyvstjålet fra Distortions Facebookside! - Distortion i fare! Billedet er tyvstjålet fra Distortions Facebookside!

Overskriften er muligvis en smule clickbait-agtig, men der er et gran af sandhed i den; Hvis Distortion skal overleve, som vi kender det, så er du som gæst sgu nød til at punge ud.

Lidt simpel matematik: Distortion har i 2016 budgetteret med et salg af ca. 10.000 armbånd til en sum af 100,- pr. styk. I 2015 blev der ikke engang solgt 4.000 styk, men gaderne var fyldte af 1000-vis af festglade mennesker, der for manges vedkommende havde den vildeste fest.

Her ser vi desværre et billede af samfundets generelle tendens - MIG, MIG, MIG, men hvis Distortion ikke kan opretholde det niveau, der gør Distortion til den kæmpe gadefest, som den jo er blevet til, hvor tager MIG så hen, for at feste gratis (for andre folks penge)? 

Lang historie kort: TAG DIG DOG SAMMEN OG KØB DET FUCKING ARMBÅND!

I år lancerer Distortion, der afholdes fra 1. - 5. Juni, endda et specielt fordelsarmbånd, som fx. giver adgang til luksus toiletter. Whats not to like?

Du kan købe armbåndet hos 7-Eleven butikkerne i Storkøbenhavn eller på Billetlugen.

ANNONCE
DISTORTION 2016 FACTS

Distortions hjemmeside.

Distortions Facebookside.

Dato: 1. - 5. Juni 2016

Pris på armbånd: 100,- (eller under prisen på to caffé latte på den lokale cafe).

Distortion i fare!
Del

Seneste nyt

Annonce