Connery

Disney teaser 2023 med klip fra Loki, The Mandalorian og Secret Invasion

Klar til endnu mere Marvel og Star Wars?

Disney+ har virkelig fået skudt gang i serificeringen af alle deres store og dyrt-indkøbte underholdningsbrands, og hvis du troede at det var slut med nye serier fra Marvel og Star Wars (Det gjorde du ikke), så er teaseren for 2023 på Disney+ landet, for at sætte tingene på plads. 

I det kommende år skrues der igen på nye serieformater, og teaseren afslører blandt andet nye klip fra den Nick Fury-fokuserede Marvel-serie Secret Invasion, der lander i foråret 2023. 

En anden Marvel-serie der er på plads i teaseren er 2. sæson af Loki - serien der indtil videre har været den største seriesucces for Marvel på egen streamingtjeneste samler op påny, med Tom Hiddleston tilbage i rollen som Loki - serien forventes at lande i sommeren 2023. 

Selvom der ikke endnu er blevet plads til dedikerede klip, forventer vi yderligere to Marvel-serier på tjenesten i løbet af 2023: Ironheart, en serie der følger op på Riri Williams, der dukkede op i MCU i Black Panther 2 - og WandaWision-spinoff: Agatha: Coven of Chaos. 

På Star Wars-fronten er der gjort klar til en retur for The Mandalorian - den tredje sæson af serien lander på Disney+ i marts 2023. 

I den samme galakse, langt, langt væk, for Ashoka også sin egen live-action serie, hvor Rosario Dawson genoptager sin rolle som jediridderen Ashoka Tano. 

ANNONCE
Disney+ 2023 Teaser
Del

Seneste nyt

Annonce