Connery

Disney Plus er nu tilgængelig i Danmark

Disneys streamingtjeneste er langt om længe åbnet herhjemme

Efter hvad der føles som en evighed, er Disney+ langt om længe gået i luften herhjemme

Den nye streamingtjeneste der samler alt godt fra Disneys mange universer har ladet vente på sig, men det har nærmest være uundgåeligt at være opmærksom på, over de seneste par uger, hvor lanceringen har stået for døren. 

Disney Plus (+) har her til formiddag gjort streamingtjenesten tilgængelig fra både webbrowsers og diverse apps. 

"Ved lancering vil Disney+ være tilgængeligt på de fleste mobil- og TV-enheder, heriblandt spillekonsoller, medieafspillere og smart TV. Brugerne vil få adgang til en højkvalitetsoplevelse uden reklamer, med mulighed for at afspille indhold på op til fire forskellige enheder samtidigt. Disney+ tilbyder også ubegrænsede downloads på op til ti enheder, personlige anbefalinger og mulighed for at opsætte op til syv forskellige brugere. Samtidigt får forældre mulighed for at oprette børneprofiler, der har en enkel brugerflade og giver adgang til børnevenligt indhold." lød det fra Disney i en pressemeddelelse omkring tjenesten.

Altså: En konto =

  • Afspilning på 4 enheder af gangen.
  • Ubegrænsede downloads på op til 10 enheder.
  • Mulighed for at opsætte op til 7 brugere
ANNONCE

Disney kørte i perioden op til lanceringen et unikt introtilbud, hvor hurtige brugere kunne spare 100 kroner på et årsabonnement på tjenesten. Dette er nu udløbet, og i stedet overtager standardpriserne, og de er som følgende:

  • 59,- kroner om måneden, løbende abonnement.
  • 589,- kroner årligt - løbende abonnement, ved at betale for 12 måneder af gangen, har man mulighed for at spare 15% i forhold til månedsbetalingen. 
ANNONCE

Besøg Disney+ på Disneyplus.com

Del

Seneste nyt