Connery

Disney Plus (+) er endelig i Danmark - her er en oversigt over det indhold vi ser mest frem til at binge

Disney+ er langt om længe i Danmark

Streamingtjenesten Disney+ har været længe ventet i Danmark, men i løbet af sommerferien blev den bekræftet, til at lancere den 15. september 2020

I samme omgang annoncerede Disney, at priserne på den kommende tjeneste bliver 59 kroner om måneden - eller 589 for et årsabonnement. 

Tjenesten er det bedste sted, at finde alt det bedste indhold fra Disney, Marvel, Star Wars, National Geographic - og andre kulturelle milepæle som The Simpsons og Jim Hensons Muppets. 

Afspilning på fire enheder af gangen

Ved lanceringen vil der selvfølgelig være adgang til det enorme katalog af gamle Disney tegnefilm og film fra alle musens store brands, herunder Star Wars, Pixar, Marvel og National Geographic. 

Disney+ tillader brugere at afspille indhold på op til fire forskellige enheder på samme tid, ubegrænset download på op til ti enheder og mulighed for at opsætte syv forskellige brugere på tjenesten. Væsentligt flere muligheder, en en god håndfuld af de eksisterende tjenester. 

Klik her for at gå til Disney+

Ud over den skamroste Star Wars live-action serie The Mandalorian, er der allerede en række nye originale serier og film på tjenesten, der ikke har været vist på andre tjenester: 

Disney Zenimation, Frozen 2 (Der er røget direkte på streaming), The World according to Jeff Goldblum, spillefilmen Togo, Pixar: Forky Asks a Question, Toy Story Lamp Life, Star Wars. The Clone Wars Final season, Et begind-the-scenes show om The Mandalorian og meget mere.

Der er også en række nye serier på vej til tjenesten:

- En tv-serie baseret på Pixars Monsters Inc: Monsters at Work
- Marvel's 616
- Phineas and Ferb The Movie
- The Mandalorian sæson 2
- Star Wars: The Bad Batch
- Marvels Falcon and The Winter Soldier
- Marvels WandaVision
- Marvels Loki
- Marvel What If

ANNONCE
Del

Seneste nyt