Connery

Disney+ lancerer Star til februar: Over 300 nye film og serier

Kæmpe udvalg på vej til Disney+.

Nu varer det ikke længe før, at Disney+ får vokseværk og byder på endnu en gren af underholdning på deres streaming-tjeneste.

Star.

På lanceringsdagen vil der blive lanceret over 300 forskellige titler til platformen, hvilket er den største enkelstående lancering af titler på én gang hos de danske streaming-tjenester. 

Og det primære fokus - foruden sublim underholdning i alt fra drengerøvskomedier til Oscar-film - er at få et mere voksent indhold på Disney+. 

Da mange bruger Disney+ på nuværende tidspunkt til børnene i husstanden, er der naturligvis også sørget for en velfungerende forældre kontrol.

Highlights, som bliver lanceret på releasedatoen

Eksempelvis:

Kingsman

X-men + Deadpool

Sons of anarchy + Mayans MC

Klassiske Tømmermændsfilm/Drengerøvsfilm

Family Guy

HIMYM

Modern Family

American Horror Story

Die Hard 

- sidst men ikke mindst den længeventede animationsserie fra Rick & Morty-skaberne - nemlig Solar Opposites. 

Danske kunder kan p.t. abonnere på Disney+ for 59 kroner om måneden eller 589 kroner årligt. De fulde detaljer om, hvordan man abonnerer, kan findes på Disneyplus.com. Fra den 23. februar koster Disney+ 79 kroner eller 790 kroner årligt.

Hvis du allerede har Disney+

De nuværende priser for eksisterende abonnenter (før 23. februar) bliver fastholdt i seks måneder, hvorefter prisændringen vil træde i kraft fra den første månedlige eller årlige fornyelsesdato efter den 22. august 2021.

Den billige Disney+-pakke billigere i 6 måneder?

Så kan du tilmelde dig Disney+ inden d. 23. februar!

Fang dit Disney+-abonnement her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt