Connery

Disney+ Januar 2021: Her er de vigtigste nyheder på streamingtjenesten

Endelig nyt fra Marvel

2020 var et elendigt år, ikke alene har vi måtte kæmpe med den kæmpe nedtur, der i historie-bøgerne vil blive kendt som Corona-epidemien - det var også et år, der var aldeles fraværende fra Marvels fantastiske universer. 

Black Widow-filmen skulle have haft premiere, men blev skubbet til senere i 2021 - men lige om hjørnet venter der en stor begivenhed: Premieren på den første MCU-live action serie nogensinde (Nej, vi tæller ikke Agents of Shield) WandaVision lander nemlig på Disney+ den 15. januar. 

ANNONCE
WandaVision - Trailer 2

WandaVision er en blanding af klassisk tv-serie og Marvel Cinematic Universe - hvori de to Avengers Wanda Maximoff of Vision, tilsyneladende har slået sig ned i et idyllisk forstadsliv. De to helte begynder dog at fatte mistanke om, at ikke alt er, som det skal være. 

Serien har været længe undervejs, og forventes at snørkle sig ind i den store sammenhæng i det overliggende Marvel-univers, hvor vi i løbet af året både for nye film, - og to tilstødende live-actionserier: Falcon and The Winter Solider og Loki. 

WandaVision skyder Marvel-året i gang den 15. Januar 2021

ANNONCE
Disney+ Januar 2021: Her er de vigtigste nyheder på streamingtjenesten

Marvel Studios: Legends

Inden WandaVision går på tjenesten, varmer Disney+ dog op med Marvel Studios: Legends.

Serien sætter fokus på de forskellige superhelte og skurke i universet, og fungerer som en slags opvarmning - til blandt andet WandaVision - de første to afsnit har nemlig fokus på henholdsvis Wanda aka Scarlet Witch og Vision. 

Første afsnit af Marvel Studios: Legends streames fra 8. januar. 

ANNONCE

Haj-frenzy

Disney+ har også godt gang i en haj-forelskelse - den 1. januar smed de nemlig en række ældre film på tjenesten. Det gælder de naturdokumentariske film 700 hajer, Store hajer styrer, Altædende hajer og Den kæmpe hammerhaj. 

Spies in Disguise - Disney+ Januar 2021: Her er de vigtigste nyheder på streamingtjenesten Spies in Disguise

Will Smith og Tom Holland på hemmelig mission

En anden tilføjelse til streamingtjenesten er 20th Century Fox animationsfilmen Spioner på Missioner (Spies in Disguise). 

Filmen fra 2018 er en animationsfilm om verdens bedste supermission og et nørdet sidekick - en underholdende omgang med originalstemmer fra blandt andet Will Smith, Tom Holland, Ben Mendelsohn og Karen Gillan. 

Spies in Disguise lander på Disney Plus den 8. januar.

ANNONCE
Del

Seneste nyt