Connery

Disney+ hæver prisen til februar - men du kan sikre den eksisterende lave pris i et år

Prisstigning på vej...

Da Disney i december annoncerede et væld af nye serier i både Disney, Star Wars og Marvel-regi, på deres Investor Day 2020, var det hurtigt at få hænderne op over hovedet. Hvad der også blev annonceret, var en prisstigning på tværs af streamingtjenestens markeder - herunder også en generel prisstigning til hele Europa - inklusive Danmark. 

Under præsentationen kunne Disney+ afsløre, at de er på vej med meget mere indhold til voksne, i kraft af indhold fra STAR Network. Dette medfører, at Disney+ får en prisstigning i hele Europa, på en pris tilsvarende 8.99 USD. Det stod sort på hvidt i præsentationen.

I dag melder Mediawatch, hvordan prisstigningen ser ud i Danmark. Tjenesten får på sigt fordoblet antallet af film og serier; "Det betyder også at prisen for Disney+ stiger. ...fra de nuværende 59 kr. til 79 kr. i slutningen af februar."

Altså ser det ud til, at Disney+ fremover bliver en 20'er dyrere, måned til måned. Det er svært at klandre den i forvejen billige streamingtjeneste, men det kan også betyde, at folk kommer til at have en skarpere tættekam, når de gennemgår deres streamingtjenester.

Sådan sikrer du den eksisterende pris for Disney Plus et år frem

Der er egentlig ikke noget hokus pokus over det, men du kan sikre dig ved at købe et årsabonnement til streamingtjenesten.

Rabatten er direkte tilgængelig fra Disneyplus.com, hvor årsabonnementet koster 589,- kroner - det giver samtidig en yderligere besparelse end det eksisterende månedsabonnement, da gennemsnitsprisen kommer ned på 49 kroner og 8 øre per måned. 
You're welcome.

ANNONCE
Del

Seneste nyt