Connery

Disney+ er klar med dato og pris for streamingtjenesten i Danmark

Disney har endelig meldt ud omkring Danmark

Disneys populære streamingtjeneste Disney+ blev lanceret i USA og Holland tilbage i efteråret 2019. 

Disney+ har et massivt bagkatalog af Disney-titler, herunder Star Wars, Marvel, Pixar, The Simpsons og selvfølgelig de klassiske Disney-tegnefilm, og tjenesten havde stor succes med deres første live-action Star Wars serie; The Mandalorian. Og med mere af den slags på vej, er det ikke underligt, at fans herhjemme, også har set frem til tjenesten. 

Nu er Disney så endelig blevet konkrete i udmeldingen:

Den 15. september 2020 lanceres streamingtjenesten i Portugal, Norge, Danmark inklusive Grønland, Sverige, Finland, Island, Belgien og Luxembourg. Prisen i Danmark bliver 59 DKK om måneden eller 589 DKK for et årsabonnement. Det er den klare udmelding i en pressemeddelelse fra The Walt Disney Company i Danmark. 

Ved lanceringen vil abonnenter have adgang til den kritikerroste serie "The Mandalorian" fra producer og manuskriptforfatter Jon Favreau; "High School Musical: The Musical: The Series" - en kreativ, moderne version af den succesfulde filmserie med metareferencer og et soundtrack med ni nye, originale sange, samtidigt med at fanfavoritterne fra den originale film hyldes; "The World According To Jeff Goldblum," der udforsker og præsenterer overraskende viden om hverdagsting vi tror vi ved alt om; og "Togo," live-action spillefilmen om den norske slædekører Leonhard Seppala og hans 12 år gamle slædehund, Togo, og deres rolle i det historiske Nome Serum-løb i 1925. Andre originale titler inkluderer "Encore!," produceret af Kristen Bell; "Diary of A Future President," fra skaber og executive producer Ilana Peña (Crazy Ex-Girlfriend) og executive producer, Gina Rodriguez (Jane the Virgin); og "The Imagineering Story," der tager os bag kulisserne i Disneys forlystelsesparker og lader os møde de kreative kræfter bag magien, samt flere spændende tv-serier. 

Ved lancering vil Disney+ være tilgængeligt på de fleste mobil- og TV-enheder, heriblandt spillekonsoller, medieafspillere og smart TV. Brugerne vil få adgang til en højkvalitetsoplevelse uden reklamer, med mulighed for at afspille indhold på op til fire forskellige enheder samtidigt. Disney+ tilbyder også ubegrænsede downloads på op til ti enheder, personlige anbefalinger og mulighed for at opsætte op til syv forskellige brugere. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt