Connery

Disintegration: Et interessant mash-up af Destiny-stil og XCOM gameplay?

Nyt spil fra co-founderen af Halo-serien

Der er helt tydelige spor efter Destiny i traileren for det nye spil Disintegration. Og det er ikke så underligt endda. V1 Interactive, der er et uafhængigt spilstudie, er nemlig grundlagt af Halo- og Bungie medskaber Marcus Lehto. 

V1 Interactive blev grundlagt for fem år siden, og hans exit fra Bungie ligger helt tilbage i 2011, hvilket må betyde, at frøene til Destiny har været sået længe inden udgivelsen i 2014, når det kommende spil kan have så mange visuelle ligheder. 

Disintegration er til gengæld ikke et klassisk looter-shooter, i stedet har vi at gøre med real-time strategy, der minder om XCOM. 

Disintegration er ikke lige blevet afsløret, men det er den første cinematic trailer, der også giver et lille blik på gameplayet - og det ligner et fornuftigt nyt bud på sci-fi shooter-genren, der foruden Halo og Destiny også tæller kuldsejlede Anthem, Doom og Borderlands

Spillet kommer ifølge udvikleren både til at byde på en spændende single-player kampagne og forskellige kompetative PvP-elementer.

Disintegration forventes at udkomme i 2020. 

ANNONCE
Disintegration annonceringstrailer
Del

Seneste nyt

Annonce