Connery

Dishonored [Anmeldelse]

Et FPS/RPG/stealth/shoot-em-up spil, hvor du besidder overnaturlige kræfter? Yup, Dishonored er det hele - og lidt mere.

5 ud af 6 stjerner
ToTheGame.com - Dishonored [Anmeldelse] ToTheGame.com
'Dishonored' er et førstepersons RPG/FPS, hvor du bruger det meste af tiden på enten at snige dig forbi eller nedlægge fjender. Du vælger selv hvilken vej, der er din foretrukne, men dine valg og handlinger får konsekvenser. Det hele er set før, men Dishonored gør det utrolig godt.
ANNONCE
ToTheGame.com - Dishonored [Anmeldelse] ToTheGame.com
Dishonored foregår i byen Dunwall. En plage hærger og du, Corvo - en af kejserindens trofaste hjælpere, hentes tilbage til byen for at hjælpe. Det lyder da kedeligt?

No way, Jose. Kejserinden bliver myrdet, hendes datter kidnappes og du bliver kendt skyldig på stedet. Så er vi ligesom igang. Heldigvis er du ikke den eneste, som er klar over, du ikke er morderen. Og så afslører jeg ikke mere.
ANNONCE
ToTheGame.com - Dishonored [Anmeldelse] ToTheGame.com
Missionerne varierer utrolig meget og kan være alt fra en simpel flugtaktion til forgiftning af højtstående borgere. Der hvor Dishonored skiller sig ud fra flokken, er i sidemissionerne. Vælger du den direkte vej til dit mål, opdager du det ikke. Vælger du derimod at udforske lidt og tage nogle sidemissioner, vil du finde ud af, at sidemissionerne faktisk fungerer som alternative løsningsforslag til hovedmission - og ofte nogle ret interessante løsningsforslag.

Det fungerer virkelig godt, skaber stor variation og er med til at forlænge levetiden betragteligt.
ANNONCE
ToTheGame.com - Dishonored [Anmeldelse] ToTheGame.com
Nåå ja, jeg glemte at sige, at du som spiller har overnaturlige kræfter. Ja, det lyder plat, men vi snakker ikke "Harry-Potter-jeg-skal-komme-efter-dig-med-magi-og-lyskegler" overnaturlige kræfter. Nej, vi snakker ting som teleportation, se igennem vægge og besætte dyr og fjender. Dét er da lidt sejt? Og det åbner igen op for nye muligheder, når du forsøger at løse dine opgaver. Fikst.
ANNONCE
ToTheGame.com - Dishonored [Anmeldelse] ToTheGame.com
Mange udråber Dishonored til at være en klar kandidat til Årets Spil, og jeg er ikke uenig. Historien er interessant, spillet flot og flydende og spilleglæden helt i top.

Dog mener jeg "kun", Dishonored fortjener en karakter lige under topkarakteren. Spillet er actionpræget, fængende, nytænkende og har sit helt eget udtryk, men jeg mangler lige det sidste, der holder mig fanget det ekstra.

Der hersker dog ingen tvivl om, at Dishonored er et af dette års absolut bedste spil - indtil videre.
ANNONCE
TITEL: Dishonored
GENRE: FPS/RPG
PLATFORM: Xbox 360, PC, PS3
UDVIKLER: Arkane Studios
UDGIVER: Bethesda Softworks
ONLINE: Yes
UDGIVELSESDATO: 12. oktober
Del

Seneste nyt

Annonce