Connery

Discovery sender kendisser på overlevelsestur

Var du glad for 'Over Atlanten'? Måske Overlev Ødemarken er noget for dig

Kombinationen af kendis-tv og overlevelses-aspektet har gennem tiden affødt nogle ekstremt underholdende episoder, og hos Discovery ligger konceptet bestemt ikke fjernt, efter succeseserne med 'Over Atlanten' og 'Klædt af mod toppen', er man nemlig klar med et nyt overlevelseskoncept: 'Overlev Ødemarken'.

Programmet stuver seks kendte danskere sammen til en tre uger lang vandretur over Kaukasus-bjergene, med en vildmarksekspert i hænderne. 

ANNONCE
Overlev Ødemarken - Foto: Discovery Networks Danmark - Discovery sender kendisser på overlevelsestur Overlev Ødemarken - Foto: Discovery Networks Danmark

"Natur- og adventureprogrammer har historisk set altid været en vigtig del af Discoverys DNA. Det er altid interessant at være vidne til, hvordan vores travle hverdag med alskens fornødenheder har distanceret os fra vores urinstinkt. Vi har af tre omgange sendt kendte danskere over Atlanten, og da programmet har været en stor succes, mente vi, at vi ville udfordre os selv yderligere inden for en genre, vi allerede excellerer i. Derfor har vi valgt at sende vores deltagere på tværs af ødemarken, som vil stille dem over for en række helt anderledes udfordringer, end vi har oplevet på åbent hav," siger programdirektør for Discovery Danmark Pil Gundelach Brandstrup.

De deltagende i Overlev Ødemarken - Kaukasus er Rasmus Bjerg, Jeanette Ottesen, Jakob Fauerby, Marco Ilsø, Sara Sadiq Frost og Signe Skov.

Du kan se Overlev Ødemarken på discovery+ og Kanal 5 fra 7. april.

ANNONCE
Del

Seneste nyt