Connery

Dino'er - er de gamle?

Dino'er er ikke så gamle som vi troede!

Glem alt om, hvad Fru Schmidt sagde til dig i folkeskolen, når i snakkede om hvad der er sket på jorden i sin tid. Dino'er levede ikke for flere millioner år siden. Connery.dk har allierert sig med den virkelige Ross Geller (ja ham fra" Venner") - her personificeret i form af Ekstra Bladets Søren Lauridsen - han ved bare ikke, at vi har allieret os med ham.
ANNONCE
Dino'er - er de gamle?
Han skriver bl.a.:
 
"Det har været et af de allerstørste dyr på Jorden nogensinde. Alene en enkelt knogle i forbenet er på størrelse med en voksen mand. Forskere har i Spanien fundet fossile knogler fra en gigantisk planteædende dinosaur.

Alene en enkelt knogle i forbenet er på størrelse med en voksen mand. Dyret, der er blevet døbt Turiasaurus riodevensis efter landsbyen, hvor den blev fundet, har været 38 meter lang og vejet det samme som syv elefanter - cirka 40 ton.

Til sammenligning var Tyrannosaurus rex omkring 13 meter høj og vejede seks ton. Det skriver AP.
Forskere vurderer, at den gigantiske dinosaur levede for 145 år siden.
Det er den største dinosaur, der nogensinde er fundet i Europa. Tidligere er dinosaurer af denne størrelse kun fundet i Afrika og Amerika."

Med andre ord, så har vores tip-tip oldeforældre rendt rundt bland planteædende dino'er på højde med datidens aller højeste huse. Min første tanke er WTF - dette underminerer jo alt, hvad vi ved om evolutionen på jorden!

Link til den famøse artikel, der underminerer alt hvad vi har lært i folkeskolen, og sætter biblen i et helt nyt lys, finder du ved at klikke her!

Hvem ved hvad der bliver det næste store scoop, når Søren Lauridsen igen bevæger sig ud på en mission, for at finde nye facts i vores verden?

NB: Artiklen er siden hen blevet rettet af EB's redaktion, men vi har et screendump af den originale - priceless!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce