Connery

Diesels nye bastard-buks har praktisk talt ødelagt de klassiske jeans for mig

Komfort i højsædet med JoggJeans

Jeg har længe været en skarp modstander i skinny jeans - altså, hvis jeg selv skal gå i dem. Den omklamrende og tætte forbindelse de skaber i klassisk denim er en ubehagelig fornøjelse, og absolut ikke noget for mig. Og jeg ved at mange af I andre guys derude deler den betragtning. 

Derfor var det også med en sund portion skepsis, men også en glimt af forventning, at jeg takkede ja til udfordringen, om at prøve Diesels seneste jeans-innovation af. 

Jeg husker bedst Diesel som 'it-mærket', fra da jeg gik i folkeskole, et forholdsvist dyrt mærke, som nemt kunne finde ud af at skrue et par slidstærke jeans sammen. Det italienske brand lever stadig i bedste velgående, og har gjort det siden 1978.

Men nok historie for denne omgang. Nyheden som Diesel havde i tankerne var deres nye jeans-hybrid JoggJeans.

Som navnet antyder, ret præcist, er det en sammensmeltning mellem joggingbukser og jeans. Idéen i sig selv er set før, men mine erfaringer med et par andre mærker, er endt ud i et par sløve og posede joggingbukser, der bærer et tilnærmeslsesvist denim-look.

Jogg Jeans er i en anden kaliber.  

ANNONCE
Yderlook vs inderlook - Diesels nye bastard-buks har praktisk talt ødelagt de klassiske jeans for mig Yderlook vs inderlook

Man skal meget tæt på, for at opdage, at det rent faktisk ikke er et par klassiske jeans, vi har med at gøre. Men når man kommer tæt på, altså helt tæt på, som i indersiden af buksen, er overraskelsen ikke til at overse - indersiden har nemlig et komfortabelt finish der langt hen ad vejen matcher komforten af dine yndlingsafslapningsbukser. 

Rent teknisk har Diesel taget udgangspunkt i et par jeans, og givet dem et ordentligt skud elasticitet. Materialekombinationen lyder på 90% bomuld, 8% polyester og 2% elastan. Kombinationen er ikke langt fra andre lignende produkter, så hemmeligheden må findes i mærkets væveteknikker, der giver en meget god formfaktor, til trods for det fleksible materiale. 

Jeg blev gjort opmærksom på, at holdbarheden selvfølgelig ikke kan matche et par traditionelle denim-jeans - en advarsel jeg først var en anelse bekymret for, men som sidenhen er blevet gjort til skamme. Jeg frygtede lidt uheldige situationer med optrevling af stof ved uheldige stresssituationer i nærheden af slidprovokerende overflader, men det er altså ikke tilfældet. 

Bukserne her er voldsomt komfortable, altså så komfortable at jeg nærmest skammer mig over irritationen ved at tage traditionelle jeans på. Jeg mener, hvorfor vælge imellem et lasket joggingbuks-look eller et mere opløftet jeans-look, når man kan få et kompromis uden mærkbare ulemper? De klassiske jeans er sgu lidt svære at hoppe tilbage i... 

Men hvorfor tage mit ord for det? Tag selv omkring en forhandler og tjek det ud - men pas på, det er ret afhængighedsskabende. 

Et godt råd, hvis du kunne få lyst at investere i et par JoggJeans, næste gang der skal træffes beslutning om et par nye benklæder: Vælg et par der sidder ekstra godt til, akkurat som almindelige jeans, giver denne type sig også en halv størrelses penge, efter indledende tilkørsel. 

Tjek udvalget af JoggJeans her: Diesel

ANNONCE

Disclaimer: Dette blogindlæg er ikke betalt af Diesel. Meningerne i indlægget er 100% mine egne, og dem står jeg inde for. /Mikkel out. 

Del

Seneste nyt