Connery

Diesel vil producere jeans der holder virus nede

Diesel indgår eksklusivt samarbejde med svenske ViralOff


Har du nogensinde tænkt over, hvor mange baketerier og vira der sidder i dit tøj? Hvis du har germofobi, har du helt sikkert - men hvis du er som de fleste, er det nok ikke noget du tænker på, i din travle hverdag. Du vasker tøjet når det trænger, sådan er det bare.

COVID19-pandemien har selvfølgelig vendt op og ned på mange ting, og folk tænker en smule mere over, hvordan de bærer smitte rundt. Det har Diesel også været i tænkeboks omkring, og det har resulteret i et helt nyt produkt.

Diesel har nemlig indgået et samarbejde med svenske Polygiene, der har udviklet ViralOff - en tekstilbehandling, der dokumenteret, reducerer virusser i stoffet med 99% på to timer.

Det svenske firma påbegyndte deres research, da SARS-epidemien var på sit højeste - og i dag samarbejder de med blandt andet adidas - og nu Diesel. 

ANNONCE
Diesel vil producere jeans der holder virus nede

Den behandlingsmetode har Diesel nu fået eksklusiv ret til på denim-stoffet, og det betyder, at du fra nu og fremover vil kunne købe Diesel jeans, der bærer ViralOff-mærket - og ikke behøver at være bange for at fange en infektion, når du lige - jo du gør - sniffer til bukserne, for finde ud af, om det er ved at være vasketid. 

ViralOff behandlingen bæres i selve tekstilet gennem dets levetid - og så kan du med sikkerhed forlænge buksernes levetid, ved at give det lidt færre vaske. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce