Connery

Diablo IV's åbne beta test har fået datoer

Spillere vil snart kunne opleve den tidlige del af spillet under to Beta Weekends i marts

Diablo IV's Beta Weekends er lige rundt om hjørnet, og fans af den populære actionrollespilserie kan snart få en smagsprøve på den kommende fjerde udgave af spillet. 

Blizzard har netop annonceret, at gamere i de fleste regioner vil have mulighed for at opleve Diablo IV under to Beta Weekends, der er tilgængelige på Windows® PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5 og PlayStation®4 fra marts.

Hvis du har forudbestilt Diablo IV, får du Early Access til Open Beta fra den 17. marts til den 19. marts 2023. Hvis du ikke har forudbestilt, kan du stadig deltage i Open Beta Weekend, der vil være tilgængelig for alle spillere fra den 24. marts til den 26. marts. 

Det er en oplagt mulighed for alle fans af Diablo-serien til at prøve kræfter med det det nye spil, inden den endelige spiludgivelse.

ANNONCE
Diablo IV In-Game åbningscinematic

Under Open Beta Weekends vil gamere kunne opleve den tidlige del af spillet, inklusive prologen og hele første akt, med en level cap på 25. I tidligere tests har Blizzard fokuseret på aspekter af Diablo IV's endgame, men denne gang vil spillere kunne opleve, hvordan spillet tager sig ud i de tidlige stadier af gameplayet.

Diablo IV er en fortsættelse af den populære Diablo-serie, og spillet er kendt for sin actionfyldte gameplay og sin dystre verden. Spillet er fyldt med fjender der skal nedkæmpes og loot i kistevis. Spillerne kan også forvente en fortsættelse af Diablo III's historie og univers.

Blizzard vil dele meget mere information om de specifikke detaljer ved Open Beta i de kommende uger.
Derudover vil der være en livestream fra udviklerne den 28. februar, hvor de vil dække detaljer om Open Beta og mere.

I Diablo IV vil spillerne have mulighed for at vælge mellem fem klasser - Barbarian, Sorceress, Druid, Paladin og Rogue. Derudover vil spillet have en åben verden, hvor spillerne kan udforske det store map, uden at være låst til en specifik og liniært udviklende fremgang.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce