Connery

Diablo IV slår djævelske rekorder

Omsætning på 666 Millioner dollars fem dage efter udgivelsen

Diablo IV har slået alle Blizzard Entertainment's salgsrekorder ved at omsætte for hele 666 millioner dollars i løbet af de første fem dage efter lanceringen. 
Den rekordstore omsætning svarer til den største åbningsuge på året inden for filmindustrien.

Siden lanceringen den 6. juni har spillere allerede brugt mere end 276 millioner timer i det legendariske spilunivers, hvilket svarer til over 30.000 år. De overvældende tal markerer Diablo IV som Blizzard Entertainment's hurtigst sælgende spil nogensinde.

"Vi hos Blizzard vil gerne takke de millioner af spillere verden over, der har kastet sig over Diablo IV," sagde Mike Ybarra, præsident for Blizzard Entertainment. "Diablo IV er resultatet af vores fantastiske teams' arbejde med at skabe og supportere genre-definerende spil, opbygge legendariske verdener og inspirere minder, der vil vare livet ud. Vi er ydmyge over for den modtagelse, vi har fået, stolte af vores team og fortsat dedikerede til at lytte til vores spillere og sikre, at Diablo fortsat overgår forventningerne i de kommende år."

ANNONCE
Diablo IV - Accolades

Så hvad har spillere brugt alle deres kostbare timer på i Diablo IV? Der er blevet dræbt 276 milliarder dæmoner siden Early Access - det er næsten 35 gange jordens befolkning. Spillerne selv har mødt deres endeligt over 316 millioner gange, heraf over 5 millioner gange på hænderne af den frygtede Butcher. Men spillerne har ikke stået alene - de har dannet teams med venner over 166 millioner gange, og 163 spillere har endda nået det maksimale niveau i Hardcore mode, hvor døden er permanent.

Diablo IV har også været en kæmpe succes på streaming-platformen Twitch, hvor det var det mest sete spil fra Early Access den 1. juni og frem til den 9. juni. Dette brød Blizzard's rekorder for både antallet af timer streamet og antallet af timer set over en tilsvarende periode.

Diablo IV er tilgængeligt nu og tilbyder cross-platform play og cross-progression på Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, plus op til fire spilleres co-op, inklusiv to spillers co-op på konsoller.

ANNONCE
Del

Seneste nyt