Connery

Diablo II: Resurrected kan bruge gamle save game filer(!)

Relanceringen af det populære spil byder spændende tiltag

Hvis du nu er en af de millioner af gamere, der har brugt timer på Diablo 2 i løbet af de seneste 20 år, er du helt sikker opmærksom på, at spillet nu er på vej i en "moderne" udgave, med opdateret grafik og 4K opløsning. 

Forhåbentlig bliver det ikke samme fadæse som genfortolkingen af Warcraft 3. For at undgå den salgs problematikker, benytter Blizzard Entertainment denne gang et nyt udviklerhold; Vicarious Visions, der står bag de populære genudgivelser af Crash Bandicoot og Tony Hawks Pro Skater.

Og et interview mellem IGN og spillets producer Matthew Cederquist, har nu gjort det endnu mere spændende. 

"Da vi arbejdede på remasteren, tænkte vi på om gamle save-game filer ville virke - og det gjorde det. Så ja, dit lokale single player save game kan flyttes med."

Det betyder, at vi skal til at hjem og støvsuge gamle harddiske, for save games, for der er helt sikkert nogle karakterer, man har brugt ekstremt meget tid på at køre op. 

Muligheden for at overføre gamle gemte spil, bliver dog kun gældende for PC-versionen, da det ikke er muligt at benytte de samme filsystemer på udgaverne af Diablo II Resurected, der udkommer til PlayStation, Xbox og Nintendo Switch. 

Best feature ever?

ANNONCE
Del

Seneste nyt