Connery

Diablo II Resurrected afslører lancering med glimt af de helt nye cinematics

Det her spil ser meget bedre ud end den legendariske original

Det originale Diablo II kan i år fejre 21 års jubilæum, og derfor er det ikke så underligt, at det begynder at se en smule gammelt ud - det er der heldigvis råd for, for de fleste fans af verdens måske mest populære action-rpg, er klar over, at der er en ny fortolkning på vej. 

Diablo II Resurected understøtter en opløsning op til 4K med et remastered 7.1 Dolby Surround soundtravk. 

På hvilket som helst tidspunkt er det muligt at skifte spillet mellem den genoplivede grafik og den originale 800x600 med 2½D grafik. 

Desuden lander Diablo II Resurrected fra starten på både PC og konsoller, og med cross-progression, så man kan fortsætte spillet med sine save games fra PC til konsol, og den anden vej igen. 

Diablo II Ressurected byder på en troværdig genfortolkning af det originale spil, med den samme gamle historie og det velkendte gameplay, der i det kommende spil danner en solid baggrund for opdateret grafik - og den opdaterede grafik gælder ikke kun selve spillet - det gælder også de mange cinematics, der binder spillets historie sammen - disse er nemlig blevet kreeret fra bunden i en imponerende ny animations-stil, skud for skud. 

Det har hele tiden været planen, at der skulle laves nye cinematics, men med trailer-afsløringen af spillets udgivelsesdato; 23. september 2021, får vi også det første glimt af de forbedrede animationer - og ærligt: Det ser fantastisk ud!

ANNONCE
Diablo 2 Ressurected - Date trailer
Del

Seneste nyt

Annonce