Connery

Diablo 4: Den åbne verden byder på mere end 150 forskellige dungeons

Det længe ventede spil har udlagt nye (lækre) brødkrummer

Historien gentager sig selv, når det kommer til Diablo-franchiset. Udgivelsen af seneste spil, Diablo 3, i 2012 er nu hele 10 år tilbage i tiden, og den indledende annoncering af efterfølgeren; Diablo 4, i 2019 føles efterhånden som en evighed siden. 

Og mens Blizzard Entertainment har haft masser af andre interne ting at arbejde på, forsøger udvikler-holdet bag Diablo at holde deres inkarnerede fanbase til ilden med kvartalsmæssige opdatering på udviklingen af spillet, der stadig ikke har fået påsat en udgivelsesdato.

Den seneste opdatering lyder dog lovende for fans af Diablo, og det primære takeaway må være, at man forsøger at skabe et spil, der på alle måder er større end dets forgængere. 

ANNONCE

Diablo IV tager et anderledes afsæt i opbygningen af spillet og benytter en mere open-world agtig tilgang til det dystre gotiske univers. Holdet har tidligere dækket, hvordan de vil skabe en mere åben tilgang til spillet, i modsætning til tidligere udgivelsers meget liniære opsætning. 

Universet i Diablo 4 kommer til at spænde ever fem meget forskellige regioner, i så stort et kort, at spillere vil kunne bevæge sig, og jeg citerer: "Fra kyst til kyst". 

Det er uden tvivl en meget ambitiøs skala der arbejdes på, men en kæmpe åben verden er kun spændende, hvis den er fyldt med ting som spillere kan engagere sig i. 

Et af de store og vigtige elementer i et hvilket som helst Diablo-spil er de tilfældigt genererede dungeons, hvor man kan gå på jagt efter experience og lækkert loot, og her er der nok at tage fat på: 

I det nye Diablo har man indtil videre udviklet mere end 150 forskellige dungeon-laytouts, der alle har tilfældigt genererede kort og layouts, med hver deres unikke kendetegn. 

Variationen i de mange dungeons er vidt forskellige, og udviklerne har samtidig frigivet en række videoer, der showcaser de vidt forskellige stilistiske visioner i det kommende spil:

ANNONCE
Environmental Art
Forgotten Places in the World
Orbei Monastery
Del

Seneste nyt

Annonce