Connery

Diablo 3

I mange år, har vi set fake trailers, og nyheder om at diablo 3 skulle være på trapperne. Men denne gang passer det! Nyheden kommer fra Blizzard selv!

Diablo 3
Hvad kan vi forvente
Blizzard som er aktuel med deres spil succes World of Warcraft, har nu annonceret at Diablo 3 er på vej. De fleste ville nok tænke 'jaja den har jeg hørt før' hvilket jeg også gjorde, end til jeg kiggede på blizzards egen hjemmeside. Det viste sig at være rigtigt, og jeg blev positivt overrasket over det jeg så.

Blizzard har valgt at beholde det klassiske look, og gameplay fra Diablo 2. Spillet ligner altså de gamle spil meget, bortset fra at det er blevet opgraderet, med en 2008 grafik motor. Det ser virkelig flot ud, og samtidig beholder det charmen fra de gamle spil.
ANNONCE
Diablo 3
Blizzard har afsløret
Det er begrænset hvad Blizzard vil ud med om spillet endnu. Men på deres hjemmeside kan man læse, at der kommer 5 klasser man kan vælge imellem. To af de klasser vil være Barbarian og Doctor. Spillet vil kunne spilles online på battle.net som vi kender det fra Diablo 2.
  Blizzard er ikke i tvivl om hvor mange fans de har af Diablo rundt omkring i verden. Derfor har de også udtalt at de vil have spillet finpudset, i alle kanter og hjørner før det ryger på gaden. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at med Blizzards perfektionisme, kan vi vente os en kanon stor spiloplevelse endnu engang, fra den berømte spiludviklers side.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce