Connery

Diablo 3

De glemte og skjulte spil - del 1

Blizzard, skaberne bag succerne Diablo og Diablo2, har været igennem meget siden dengang, flere ansatte har forladt Blizzard for at søge deres egne veje og andre steder. Men hvordan står det egentlig til hos Blizzard og deres store success, ikke mindst med World of Warcraft som stadig buldrer derudaf.

ANNONCE
Diablo 3
Som de fleste ved, der kender til Blizzards måde at håndtere rygter på og nedtone sandheder omkring en eventuel udgivelse af deres spil, er rygterne omkring et Diablo 3 efterhånden ved at blive store.
For et år siden kom der rygter ud om, at Diablo 3 var blevet kasseret sandsynligvis grundet tilfredsheden med spillet ikke var, som den skulle være.
At flere højtstående ansatte i Blizzard er smuttet har heller ikke hjulpet på sagerne, heriblandt Bill Roper som har været en af drivkrafterne på de første spil.
Siden da har der været spekulationer i, om det overhovedet var muligt for at fortsætte serien.

Når ansatte forlader en virksomhed, er det selvfølgelig nødvendigt at anskaffe nye og netop dette har givet rygterne mere saft i, at et muligt Diablo 3 er på vej.

Denne annonce (klik her) tyder bestemt på at Blizzard har et spil liggende, men da det også forlyder, at Blizzard arbejder på 2 ikke navngivne spil, kan man stadig spekulere i, om det er til et muligt Diablo 3.

Andre rygter forlyder også, at der allerede er blevet indspillet spilmusik til Diablo 3, men Blizzard selv har ikke kommet med en kommentar på dette område.
At forskellige Diablo 3 internetsider også er blevet optaget, nogle endda linker direkte til Blizzards egen hjemmeside, tyder da også på, at der er mulighed for et spil engang i fremtiden.

Ser man overordnet på Diablo serien, det første spil solgte den ene million efter den anden og Diablo 2 fulgte godt med, især udvidelsespakken til Diablo 2 blev også modtaget enormt godt og har givet Blizzard et enormt stærk franchise, så ville det være ærgeligt at se serien blive lagt til hvile.

Umiddelbart skal vi nok ikke regne med at se eller høre noget omkring Diablo 3 foreløbigt, da Blizzard er i fuld gang med World of Warcraft udvidelsen "The Burning Crusade".

Så indtil videre må vi stille os tilfredse med at vente og se fremtiden an, for med Blizzard kan man aldrig vide sig sikker.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce