Connery

Diablo 20 års jubilæum

Diablo Patch 2.4.3

I forbindelse med spillet Diablos 20-års jubilæum, har Blizzard lavet en ny patch, der tager spillerne tilbage til der hvor det hele startede. Denne patch 2.4.3 er en retro udgave, der bringer alle de gode gamle følelser tilbage hvor man stod over for velkendte fjender og ikoniske elementer fra det oprindelige spil.

ANNONCE

Kort sagt, så har skaberne bag spillene Diablo valgt, at lave en ny udgave af det første af Diablo-spillene. Det hele vil komme til at foregå på den måde, at der vil være en portal som man kan vælge at gå igennem, hvor man derefter befinder sig i en alt for velkendt katedral. De har taget historien bag Diablo 1-spillet og brugt grafikken, samt andre effekter fra det nyeste Diablo 3 spil.

ANNONCE
Diablo 20 års jubilæum

Derudover vil der også blive opdateret forskellige items i patch 2.4.3. Der er kommet nye class items såsom Armor of Akkhan og Talisman of Akkhan. Og så er der også blevet opdateret på nogle af de forskellige heroes, samt mange andre items som I kan læse meget mere omkring her.

Så hvis du elskede at spille det originale Diablo, skal du helt sikkert få anskaffet dig denne her patch og komme i gang med at game!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce