Connery

Deviantart.com

En hjemmeside for alle kunstnere

Deviantart.com
Jeg har været gratis medlem af den internationale kunst-hjemmeside Deviantart.com i snart tre år. I al den tid, jeg har lagt mange tegninger ud på siden, fået kommentar på dem og snakket med mange forskellige mennesker fra alle lande. Her er lidt om siden:

Deviantart.com blev oprettet den 7. august 2000 af Scott Jarkoff, Matthew Stephens og Angelo Sotira.
Ideén med Deviantart.com er, at alle kunstnere kan udstille sine værker på hjemmesiden og snakke med folk om dem. Det kan være alt fra: traditionel kunst, digital kunst, fotografi, litteratur, Flash, film, applikationer, øvelser(tutorials) og billeder, som andre kunstnere må bruge til at lave nye værker ud af. 

Deviantart.com har mange aldersgrupper og det er gratis at blive medlem. Men man får flere 'features', hvis man er betalende medlem. F.eks. får man en bedre fremvisning af ens værker. 
 
Hvis nogen laver et erotisk værk uanset medie, kan vedkommende sætte 'mature content' på værket for at undgå at støde nogen. Så kan ikke-medlemmer dog ikke se de censurerende værker. 
 
Hvis nogen kan lide ens værk, får man en 'fav' - altså en favorit og hvis man vil have nye værker eller opdateringer fra en kunstner, man synes om, kan man trykke på det, der hedder 'deviantwatch'.

En 'feature', der er tit benyttes af brugere, når der skal skrives beskeder - er de såkaldte 'emoticons'. En række symboler, som f.eks. smileys i forskellige versioner, man bruger til at udtrykke sig med alt efter ens humør.

Så hvis nogen af jer har en kunstner i sig, er deviantart.com værd at gøre bekendtskab med. Man kan også blot bruge et par timer på at stene rundt og tjekke de fede værker ud.

Link til siden: http://www.deviantart.com/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce