Connery

Dette album er skabt på videnskabeligt grundlag, til at give dig bedre rejseoplevelser

Music for Brainwaves

Forretningsrejser kan være en hård fornøjelse, det er stressende og tager en smule på helbreddet. 

Men hvad nu, hvis man kunne gøre noget ved den slags?

Det har hotelkæden CitizenM sat sig for at gøre, i samarbejde med Erased Tapes og Bose. 

ANNONCE

”The Guide to Business Travel”, som vil adressere typiske rejsekvaler, der ofte opleves af dem på farten. Første initiativ i ”The Guide to Business Travel” er Brainwaves – et innovativt musikalsk samarbejde mellem citizenM, det britiske pladeselskab Erased Tapes, forskere i musik hos Goldsmiths, University of London, og med støtte fra Bose. 


I Brainwaves mødes kultur og teknologi. Resultatet er en musikudgivelse, der indeholder tre special- komponerede numre. De tre kompositioner er det endelige produkt af dybdegående research og musisk analyse udført af et udvalg af Goldsmiths’s musiske forskere. Ved brug af musikalsk teori, forskning og data samarbejdede forskningsteamet med pladeselskabet Erased Tapes, der er kendte for at dyrke musikalske avantgarde talenter. BBC radiovært og DJ Gilles Peterson har beskrevet pladeselskabet som ”et af de vigtigste pladeselskaber i de seneste år”. 


citizenM gik i samarbejde med Erased Tapes og tre af deres højt profilerede komponister, Michael Price, Högni og Ben Lukas Boysen, om at skabe en sonisk musikoplevelse i form af albummet Music for Brainwaves. Forskerne og komponisterne arbejdede tæt sammen om at udvikle og producere de tre kompositioner, der hver især afhjælper forretningsrejsendes typiske rejsekvaler såsom manglende koncentration, rejseuro og søvnproblemer. Resultatet er de tre numre: Focus in 12- 18Hz, Ascend in 8-13.9Hz og Dream in 0.1-3.9Hz. I hvert nummer anvendes relevante toner, frekvenser og rytmer til at påvirke hjernen på fordelagtig vis. Det er første gang denne slags forskning er blevet udarbejdet specifikt til offentlig benyttelse, og bag hver komposition er der omfattende videnskabelige forsøg og resultater. 


Når det kommer til at påvirke vores følelser og opførsel, så har musik en langt større gennemslagskraft end ’hvid støj’ eller ’hvalsang’, men der var en mangel på veludførte og videnskabeligt funderede kompositioner, som udnytter disse effekter fuldt ud. Forskere har forsøgt at udvikle Al (kunstig intelligens) systemer designet til at producere musik netop til dette formål, men resultatet har indtil nu ikke været æstetisk overvældende. Derfor lancerer citizenM Brainwaves, der kombinerer den seneste forskning i neurovidenskab med kreativt musikalsk talent, for ikke bare at munde ud i endnu en ineffektiv lydkombination. Brainwaves er derimod et æstetisk værktøj, der virkelig hjælper på søvnproblemer, rejseuro og manglende koncentrationsevne. 

ANNONCE

Albummet Music for Brainwaves er udgivet 4. april 2019 og er tilgængeligt på alle større streamingtjenester, bl.a. Apple Music og Spotify. 
citizenM vil yderligere udgive en Guide to Business Travel-udgivelse, der vil være gratis tilgængelig på alle citizenMs hoteller i løbet af sommeren 2019. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce