Connery

Det vanvittige CSEED N1 er et 165" udendørs TV

Producenten kalder det en skulptur - prisen er helt vild

C SEED har for vane at producere nogle imponerende skærme - og det gælder da også for det seneste produkt, der har fået navnet C SEED N1. 

Det er et foldbart udendørs tv, der fåes i skærmestørrelserne 137" eller 165". 

Det fascinerende ved C SEED N1 er, at det blot tager 60 sekunder for det at stige til sin højde på tre meter. Derefter folder fem MicroLED-paneler sig ud i løbet af de næste 25 sekunder for at skabe en sammenhængende skærm. 

Transformation kombinerer perfektionen i moderne teknologi med et æstetisk tiltalende design, der ligner en kunstskulptur, når den er slukket.

ANNONCE
Det vanvittige CSEED N1 er et 165" udendørs TV

Men det er når skærmen er tændt, at C SEED N1 virkelig kommer til sin ret. Med sin 4K MicroLED-teknologi leverer den to gange farverenhed og en langt bredere farveskala end traditionelle LED-skærme. Resultatet er fuldt naturlige farver, optimal maksimal lysstyrke og de mest nøjagtige gråskala-billeder.

Tv'et er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det er vejrbestandigt og kan modstå regn, saltvand og sne. Derudover er det udstyret med pålidelige vind- og temperatursensorer, der forhindrer ugunstige udendørsforhold i at beskadige tv'et.

Som en ekstra finesse kan skærmen rotere 180 grader til venstre eller 90 grader til venstre og højre for optimal visning mellem loungeområdet, swimmingpoolen eller jacuzzien.

Lydoplevelsen er også exceptionel, med to indbyggede 100 watt bredbånds koaksiale højttalere og en integreret subwoofer i søjlen, samt yderligere dobbelte koaksiale højttalere i hver vinge. Alt dette bidrager til en multisensorisk oplevelse, der er så imponerende som tv'ets design.


C SEED N1 starter ved $233.000 (ca. 1.600.000 kroner).

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce