Connery

Det skal du streame i marts 2018

Tips til film og serier i årets første forårsmåned.

Vi er per kalenderen trådt ind i årets første forårsmåned, men hvis vi kender det danske vejr - så kan vi godt forvente nogle timer indendørs med regn og slud uden for vinduet.

Derfor har vi sørget for at give dig et overblik over, hvilke film og serier du bør streame i marts 2018.

ANNONCE

King Arthur: Legend Of The Sword (Netflix)

Guy Ritchie - manden bag blandt andet Snatch. og Lock, Stock & Two Smoking Barrels - har lavet en ridderfilm, som er lagt for had af anmelderne. Det skal ikke stoppe dig fra at nyde en fantastisk actionfilm, hvor man får banket noget gadedrengementalitet ind i en klassiske riddermyte - solid action, god gedigen mandehørm og ikke mindst en direkte vinder til næste knejtefilmaften.

Se desuden vores tidligere interviews med King Arthur-mandskabet - Guy RitchieJude Law og:

 Charlie Hunnam:

"Jeg var til audition med et par andre fyre og Guy nævnte flere gange for mig, at jeg var for tynd til at spille King Arthur. Han var i tvivl om, hvorvidt jeg kunne leve op til den stærke fysik i filmen. Jeg smed manuskriptet på jorden og sagde til Guy: Lad os droppe det her audition-pis og så går jeg ind i et rum og udfordrer de andre deltagere i en nævekamp. Den som kommer levende ud, har fået rollen."

Premiere 01/03/2018

ANNONCE

The Fate of the Furious (Viaplay)

Ottende film i Fast and Furious-franchisen bringer Vin Diesel på fjendens side af mystiske årsager. Nu skal resten af familien forsøge at få banket noget fornuft i ham. En solid actionfilm, som fortsætter franchisen i stor stil - dog med lidt mindre charme og lidt større køretøjer!

Premiere: 02/03/2018

ANNONCE

Jessica Jones: Sæson 2 (Netflix)

I traileren til sæson 2 af Jessica Jones får vi nogle små interessante glimt af, hvad sæsonen kommer til at handle om - mest af alt hvordan hun fik sine kræfter. Derudover er der selvfølgelig rigelige mængder tung druk, kontroversiel detektivarbejde, en mystisk skurk og måske genforening med en person, der kunne være Kilgrave?

Premiere 08/03/2018

ANNONCE

The Outsider (Netflix)

Jared Leto har for en stund smidt Joker-makeuppen på køl for at trække i sit bedste suit som et medlem af Yakuza-mafiaen i post-krig Japan.
Premiere 09/03/2018

Annihilation (Netflix)

Ny monsterfilm med Natalie Portman, der handler om en gruppe forskere, som skal på en mission til området, Area X. Den 12. ekspedition i rækken, hvor de foregående har resulteret i nogle mystiske forsvindinger. Området er spækket med mærkværdige kreationer og dermed en understregelse af - Don't fuck with mother nature!

Premiere 12/03/2018

ANNONCE

All Good Things (Netflix)
En lille hygge-thriller med fokus på den virkelige historie om Robert Durst, som mistænkes for at have slået sin kone ihjel. En tidlig begyndelse på Ryan Goslings kometkarriere!

Premiere 16/03/2018

Krypton: sæson 1 (HBO Nordic)

En hidtil ufortalt historie om Supermans bedstefar, som kæmper for retfærdighed på planeten Krypton. Sounds awesome!

Premiere: 22/03/2018

ANNONCE

Get Out (Viaplay)

Årets helt store taleemne er helt sikkert Jordan Peeles mærkværdige gyserthriller, Get Out. Den er skæv, anderledes, overraskende, spændende og ja, noget helt for sig selv. Gør dig selv en tjeneste og se den - alle har en særlig mening om den!

Premiere: 23/03/2018

ANNONCE

Game Over, Man! (Netflix)
En rigtig tømmermændsfilm med blandt andre Adam Levine i front - filmen følger tre mænd, som er på nippet til at få deres videospil finansieret. Dog bliver deres 'pengemand' pludselig kidnappet af terrorister. Game on!

Premiere 23/03/2018

 
ANNONCE

Barry: sæson 1 (HBO Nordic)

Komedieskuespilleren Bill Hader spiller en lidt aldrende lejemorder, der kommer lidt på afveje i karrieren - et miks af humor og thriller-elementer lyder til at være årets wildcard. 

Premiere: 26/03/2018

Silicon Valley: sæson 5 (HBO Nordic)

Silicon Valley-drengenes fortsatte eventyr - nu uden T.J. Miller. Det fortjener stadig en chance!

Premiere: 26/03/2018

ANNONCE

Spider-Man: Homecoming (Viaplay)

Spider-Man har endelig fået en tur i Marvel-filmmaskinen - og endda i en ret kvalificeret størrelse i form af Tom Holland. Filmen er underholdende, anderledes og ikke mindst en solid fortsættelse af Spider-Man-universet samt det store net af Marvel-film. 

Premiere: 30/03/2018

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce