Connery

Det skal du streame i juleferien 2022

Her er streaming-premierene du ikke bør misse i juledagene

2022 har allerede været et ret vildt år på streamingfronten, og hvis ikke du allerede har zappet rundt fra den ene streamingtjeneste til den anden, for at samle op på geniale serier og film, er der rigeligt at hive fat i (Og du kan starte med at hoppe vores månedsvise streaming-guides igennem her) - Men selvom året er ved at være slut, holder et par af streamingtjenesterne på et på fine juleoverraskelser, der får premiere over juledagene. 

ANNONCE
Top Gun Maverick

Top Gun Maverick

Hvis du endnu ikke har fået set en af årets absolut bedste actionfilm, er det fandme på tide! Og den kan også tåle et gensyn. Der er selvfølgelig tale om den længe ventede opfølger til Tom Cruises udødelige Top Gun - der i 2022-efterfølgeren stadig er lige så episk som originalen - hvis ikke mere! Find anmeldelsen her.

Top Gun: Maverick lander på SkyShowtime 22. december 2022.

ANNONCE
Glass Onion

Glass Onion a Knives out Mystery (Knives Out 2)

Rian Johnson er tilbage med efterfølgeren til whodunnit-succesen Knives Out - og selvfølgelig er Daniel Craig tilbage i rollen som detektiv Benoit Blanc. 

I Glass Onion rejser Blanc til Grækenland, hvor han endnu engang hvirvles ind i et multilaget mysterium, sovset ind i et farverigt cast af skuespillere, bestående af Edward Norton, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Dave Bautista o.fl.

Glass Onion kan streames på Netflix fra 23. december 2022

ANNONCE
Strange World

Strange World - Disney-animation for hele familien

Årets direkte-til-streaming film fra Disney hedder Strange World, og er en lille sag der dykker ned i et meget familiært hold af opdagelsesrejsende, som har fundet nyt og ukendt land. 
Animationsfilmen er instrueret af Big Hero 6-instruktøren Don Hall og bæres af stemmetalent fra Jake Gyllenhaal og Dennis Quaid. 

Strange World kan streames på Disney+ fra 23. december 2022.

ANNONCE
The Witcher: Blood Origin

The Witcher: Blood Origin

Det er næsten svært at forestille sig en juleferie uden en dosis fantasy, og heldigvis er Netflix klar med en prequel til The Witcher. 

Mens vi stadig må vente på en nye sæson med Henry Cavill som Geralt of Rivia, er Blood Origin klar til at bære faklen i en miniserie på fire afsnit, som dykker ned i skabelsen af fantasy-universet The Continent.

The Witcher: Blood Origin kan streames på Netflix fra 25. december 2022

ANNONCE
Treason

Treason

Charlie Cox (Daredevil) er fået hovedrollen som britisk MI6-agent i miniserien Treason. Den overskuelige agent-thriller løber over fem afsnit og dykker ned i en betændt og kompliceret fortid med den russiske spion Kare (Olga Kurylenko).

Treason lander på Netflix den 26. december 2022

ANNONCE
Richard Jewell

Richard Jewell

Baseret på virkelige hændelser
Historien om en heroiske sikkerhedsvagt, der falder over en bombe under 1996 Atlanta Olympics, men bliver mistænkt for selv at være gerningsmanden - udelukkende fordi, at han var på det rigtige (forkerte) sted på det rigtige tidspunkt. 

Richard Jewell får premiere: 29. december HBO Max

Bonus...

Anchorman-maraton

Gensyn med Ron Burgundy og hans gakkede nyhedscrew i juleferien? Så finder du begge kapitler i det absurde galehus med Will Ferrell, Paul Rudd, Steve Carrell og David Koechner. 

Anchorman 1 og 2 er klar på C-More den 30. december 2022. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt