Connery

Det nye Pokemon-sæt Twilight Masquerade er ude - her er de kort, du skal jagte

Scarlet and Violet er klar med seneste udvidelse.

Så er der nyt fra Pokémon-universet, som i dag kan løfte sløret for en helt ny udvidelse i deres Scarlett and Violet-serie - det nyt sæt kommer i kølvandet på Temporal Forces, som dykkede ned i den spændende dynamik mellem fortid og fremtid med forskellige udgaver af velkendte Pokémons.

Den nye kollektion går under navnet Twilight Masquerade og er en kombination af de japanske sæt Crimson Haze og Mask of Change.

What’s in the box?!?

Mens vi i de nyere sæts har jagtet Tera Charizards og 151-bangere, er denne gået skridtet videre og bygger på en af de nyere udvidelser fra SV-spillet.

Sættet består i denne omgang af 167 kort med 59 secret rares, og der er lidt for enhver smag - her formår de at ramme en masse velkendte skikkelser, men samtidig også give lidt kærlighed til de lidt mere oversete for tiden.

Eksempelvis en gammeldags Pinsir eller dedikationen til Chansey og Blissey med hele fire forskellige varianter.

Som det er kutyme med SV-udvidelser, er der stor fokus på Illustration Rares of Special Illustration Rares.

Sidstnævnte er på dette sæt primært dedikeret til den nyligt opdagede Legendary Pokémon Ogerpon - en Pokémon, som blev verdenskendt i DLC’en til Scarlett and Violet-spillet, The Teal Mask.

Fire ud af de syv SIR-kort er dedikeret til Ogerpon, som skifter type alt efter, hvilken maske den har på - hvad enten vi snakker Wellspring eller Hearthflame.

Derudover finder man en Sinistcha Ex, Blood Moon Ursaluna Ex samt et gensyn med Tera-konceptet i en lækker Greninja-design.

ANNONCE
Eksempel på Illustration Rare fra foregående sæt, Temporal Forces. - Det nye Pokemon-sæt Twilight Masquerade er ude - her er de kort, du skal jagte Eksempel på Illustration Rare fra foregående sæt, Temporal Forces.

Hvilke chase cards er mest interessante?

Det er altid svært at vide helt præcist, hvad folk kommer til at jagte - meget er tit bundet op på tilfældigheder eller pull rates.

-  men man går aldrig galt i byen med nostalgi, velkendte Pokémons og fede designs.

Her er de fire kort, vi spår, bliver de helt store bangere:

ANNONCE
4 chase cards fra Twilight Masquerade

Eevee 188/167

Eevee og dens evolutioner har alle dage været et trækplaster - så hvad sker der, når man laver et alt art-kort med otte (!) Eevees i et hyggeligt billede? Det bliver et chase-kort for både nostalgikere, børnefamilier og fans af specielle kort. Det bliver den helt store chaser, som måske kommer til at nå samme højder som eksempelvis Magikarp Illustration Rare fra Paldea Evolved.

Greninja Ex 214/167

Selvom sættet vægter tungest på Illustration Rares, så er SIR-kort stadigvæk en vigtig spiller - og her er kombinationen af Greninja og Tera-formatet absolut en af de største trækplaster. Designet er knivskarpt med masser af farver, fedt alternativt design og velkendt vandtype fra Generation 6.

Chansey 187/167

Så er der dømt nostalgi og hele fem Base Set-Pokémons og en enkelt Neo-Pokémon på arbejde på en Pokemon-central. Det er hyggeligt, sjovt og går rent hjem hos samlere, der værdsætter gensyn med de gode, gamle Pokémons.

Bloodmoon Ursaluna Ex 216/167

Selvom meget af SIR-udvalget er domineret af Tera, så er der stadigvæk de klassiske alt-arts - og her er Bloodmoon Ursaluna i sit rette element med Teddiursa en øjesten!

ANNONCE
?si=f_QrTxqoCX8qbX4G
Lad jagten begynde! - Det nye Pokemon-sæt Twilight Masquerade er ude - her er de kort, du skal jagte Lad jagten begynde!
Det nye Pokemon-sæt Twilight Masquerade er ude - her er de kort, du skal jagte
Del

Seneste nyt