Connery

Det nye 65" OLED tv fra LG vejer under 2 kilo

Imponerende nyhed fra CES

Så er der endnu en gang blevet lukket op for den enorme elektronikmesse, CES i Las Vegas. Det betyder at vi i de kommende dage bliver oversvømmet af mere og mindre imponerende nyheder om alt fra tv og lyd, til mobiler, pc-udstyr og små finurlige gadgets. 

En af de første nævnværdige nyheder der er dukket op i år, er LG's tv-lineup. Det viser sig især i det absurd tynde LG OLED W7, der med 65" blot har en vægt på 1.9 kilo. 

"Med lanceringen af W7 har design af fjernsyn ændret sig for altid," siger David Man-tanya, nordisk Product Specialist hos LG Home Entertainment. "Det er grænsende til det surrealistiske. Det er primært på grund af tv’ets design, hvor det super slanke W7 smelter ind i hjemmet. Noget intet tv tidligere har gjort på samme måde. Samtidig er billedet bedre end nogensinde. Denne tv-rejser simpelthen en fantastisk oplevelse. Når vi i al hemmelighed har vist W7 til folk uden for LG, har reaktionerne været jubel og klapsalver. Nogle har endda krammet os, og det eneste vi gjorde var at vise fjernsynet.

OLED-panelet på 65’’ har en dybde på 2,57 millimeter, og fjerner fuldstændig rummet mellem TV og væg.

Tv’et er så tyndt, at det skal hænges op på væggen med magneter i stedet for skruer, da skruer ganske enkelt er for tykke. Al elektronik udover selve billedpanelet findes i en separat enhed, som tilsluttes skærmen med et diskret kabel. Skærmens vægt reduceres dermed markant, hvilket betyder, at en skærm på 65 tommer kun vejer 1,9 kilo. Alle tilslutninger til eksternt udstyr såsom Blu-ray og spilkonsoller går også gennem en separat enhed, så du slipper for det evigt irriterende kabelrod, og i stedet får du en diskret og stilren tv-installation. De opadgående højtalere i enheden giver sammen med Dolby ATMOS-teknologien en tredimensionel fornemmelse i lydbilledet, som komplimenterer den visuelle oplevelse.

Pris og tilgængelighed er endnu ikke offentligggjort, men afsløres tættere på den danske lanceringsdato, lyder det fra LG. 

Damn, I want one!

Del