Connery

Det Muntre Køkken - DDJA 2011

Hvis der fandtes musikalske Michelinstjerner, så havde de ikke fået nogen - endnu!

Hvis du nu er så modig, at du tager to musikalske dampbørn, giver dem to CDJ 1000 MKII (en pisse avanceret CD-afspiller), en DJM 800 (en mixer med mange spøjse funktioner), et par smarte pladespillere, endnu en mixer, et par Macbooks og lidt for lang tid i et lille rum, så får du Det Muntre Køkken.
ANNONCE
muntre.dk - Det Muntre Køkken - DDJA 2011 muntre.dk
Det Muntre Køkken er endnu et DJ kollektiv, eller rettere et DJ-registreret-partnerskab, der sætter stor ære i, at musik, fest og hygge skal gå op i en højere enhed. I modsætning til mange andre DJ konstellationer der er fremme for tiden, er her ikke fokus på den hårde elektroniske genre, men på den mere funky del af musikken, med rod i alt fra 60'erne og frem til present day, eller som de selv udtrykker det "et dansabelt opkog af funk, soul, disco, boogie og helstegt party-gris."...

Kaspar og Lasse er ikke to rookies bag pulten, da de begge to nærmest har fået musik ind med modermælken og i nærmest uhørt grad, har et gehør, der gør det muligt for dem, at læse et dansegulv og koge det perfekte miks sammen - at jeg så selv har stået bag pulten med begge de unge herrer op til flere gange, gør mig blot stolt.

Det Muntre Køkken kan du opleve til DDJA nu på søndag i Valbyhallen, men kom tidligt, da de allerede tænder op for kogepladerne af stål og elektronik omkring kl. 19.30.
ANNONCE
Du skal da med!
Du kan stadig nå at sikre dine billetter her  - og husk det er søndag i Påsken, så du har fri dagen efter!
Del

Seneste nyt

Annonce