Connery

Det er dyrt at være studerende – Spar penge på de faste omkostninger

Som studerende er der typisk mange udgifter og få indtægter. Mange studerende har en række faste udgifter såsom husleje, TV-pakke, bredbånd, mobilabonnement og indboforsikring. Det løber hurtigt op i flere tusinde kroner om måneden, men det er der heldigvis råd for!

BoligPortal.dk har netop lanceret en ny service – BoligPortal PrisTjek. Her kan du få 3 tilbud på eller sammenligne forbrugslån, bredbånd, mobilabonnement, a-kasse, indboforsikring, flyttefirmaer og malerfirmaer. Med BoligPortal PrisTjek er det muligt at spare over 50.000 kroner om året på de faste udgifter.


Sammenlign bredbånd og spar op til 899 kroner om året

Når man flytter til et nyt hjem er en af de første opgaver typisk at få flyttet sit bredbånd eller få en ny bredbåndsudbyder. Det er svært at få et overblik over de forskellige udbydere af bredbånd – især fordi der hele tiden er nye tilbud på bredbånd. Med BoligPortal PrisTjek kan du spare op til 899 kroner om året på præcis den samme bredbåndsforbindelse. Du kan sammenligne bredbånd på 2 minutter her.

Sammenlign mobilabonnementer og spar op til 1.068 kroner om året

Der er mange penge at spare på sit mobilabonnement, hvis man kigger sig for – og man behøver ikke gå på kompromis med taletid, data, indhold eller netværk. Selv på de samme netværk og de samme abonnementer kan der være store prisforskelle. Med BoligPortal PrisTjek kan du sammenligne mobilabonnementer og spare op til 1.068 kroner om året. Find det billigste mobilabonnement nemt og hurtigt her.

Sammenlign forbrugslån og spar op til 13.684 kroner på renterne

Der er ikke nogen tvivl om at markedet for online forbrugslån er et broget marked. Der er kæmpe forskel på renterne, udbetalingstiden og den service, du får. TrustPilot-anmeldelserne indenfor denne branche varierer fra 2.7 ud af 10 til 9,4 ud af 10. Renterne varierer fra 0% til 899,86%. Det kan med andre ord sagtens betale sig at sammenligne online forbrugslån, før man tager et lån. Du kan sammenligne og se en oversigt over forbrugslån her.

Spar penge på huslejen – Flyt udenfor storbyerne

Udover at spare penge på de faste abonnementer og lånet, er der selvfølgelig også mange penge at spare på huslejen. Her er den vigtigste læring at der er mange penge at spare ved at flytte udenfor byen. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris i Aarhus C er eksempelvis 113 kroner, hvor den er 62 i Randers – du sparer med andre ord næsten 50% på præcis de samme antal kvadratmeter ved at flytte fra Aarhus til Randers.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce