Connery

Det 6. krydderi

Sprut i maden, så er du kørende!

Ville du brage mere i køkkenet, hvis du fik den nye kogebog Det 6. krydderi i hånden? Det ville vi i hvert fald her på Connery.dk!,
Det 6. krydderi
Med spiritus som krydderi er denne kogebog noget for enhver drengerøv, der forsøger at score lidt fjas på klassens babe!

Bogen er skrevet af en af Danmarks førende eksperter indenfor spiritus, Ole Philipsen, og giver appetit på at finde spiritussen frem for at krydre retterne på nye måder - og måske også eksperimentere sig frem til yndlingsretterne med netop den særlige spiritussmag. 

Bogen er nu også velegnet til kvinder, som vil prøve nye smagfulde veje - så slå to fluer med et smæk og send kvinden i køkkenet med kogebogen til dig selv! 

Ole Philipsen guider dig igennem 82 flotte og festlige forretter, hovedretter, desserter, kager, sovse og marinader, som alle indeholder forskellige typer af spiritus som ekstra krydderi.

Bogen er gennemillustreret med madfotos og fotos fra spiritusens verden og præsenterer blandt meget andet retter som
Rødspættefileter med æblebrændevin, Østers i calvados, Ouzo-frikadeller, Medaljoner af dyreryg med bagte figner og armagnac og Syltede valnødder i brændevin og ostecreme-akvavit på grove kiks.

Hver ret indeholder forslag til alternative spiritustyper. Ud over opskrifterne indeholder bogen også særlige historier om spiritusens oprindelse, historiske begivenheder og den enkelte spiritustypes tilblivelse. 

Connery.dk siger: Sprut med mad eller omvendt - det er noget vi kan li'!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce