Connery

Designet af den nye BMW 1-Serie er fantastisk

Se de første billeder af den nye generation

BMW har haft stor succes med deres 1-serie her i Danmark - en overkommelig pris og stor køreglæde, er nøglen til den slags. 

Personligt, har jeg altid haft lidt issues med designet; forfra ligner bilen en fuldblods BMW, men når men ser den i profil og bagfra - er det som om illusionen brister. Bagenden har nemlig ikke været helt skarp. Men det er selvfølgelig bare min egen mening.

Men jeg vil så også mene, at BMW i den grad har fået løftet designet, i den kommende generation af 1-Serien. Det ses tydeligt i de første billeder, der lige er blevet offentliggjort af den nye BMW M1. Den er virkelig lækker!

ANNONCE
Designet af den nye BMW 1-Serie er fantastisk

Der kan vælges mellem to benzinmotorer og tre dieselmotorer: BMW 118i med 140 hk, BMW M135i xDrive med 306 hk, BMW 116d med 116 hk, BMW 118d med 150 hk samt BMW 120d xDrive med 190 hk.

Flagskibet er BMW M135i xDrive med BMWs muskuløse firecylindrede motor. Den har et nyudviklet mekanisk differentiale samt Launch Control. M sportsstyring og M sportsbremser er standard på modellen.

Den nye generation fås med enten forhjulstræk eller firehjulstræk. Firehjulstræk er standard på BMW 120d xDrive og BMW M135i xDrive.

ANNONCE

Den nye BMW 1-serie får verdenspremiere under biludstillingen IAA i Frankfurt til september - men indtil da kan du nyde de friske billeder i galleriet! 

BMW 1 Series
Del

Seneste nyt

Annonce