Connery

Design: Samsung KX oplevelsescenter i London

Uanset om du er til Samsung, iPhones eller andre brands, når det kommer til smartphones, er det værd at kigge forbi Samsungs nye besøgscenter i London - i hvert fald, hvis du er glad for design og arkitektur. 

Samsung KX åbnede for offentligheden i august 2019. 

Det 1800 kvadratmeter store besøgscenter er et imponerende mix af lokalt design og teknologi - og navnet KX, er en direkte henvisning til centerets placering: King's Cross. 

ANNONCE
Design: Samsung KX oplevelsescenter i London

Samsung KX er opført at det internationalt anerkendte arkitekthus Heatherwick Studio. De har genfortolket designet ved placeringen af Coal Drops Yard, og kombineret to bevaringsværdige banegårdsbygninger med en ny moderne "svævende" overetage, der giver centeret et unikt udtryk. 

Designet indebærer kæmpe glaspaneler, der oversvømmer rummt med naturligt lys, og oplyser det store shoppingområde, der omslutter lokationen. 

ANNONCE
Design: Samsung KX oplevelsescenter i London


Indvendigt har Samsung samarbejdet med de lokale indretningsvirksomheder Brinkworts, KSS og Portview, for at skabne et innovativt rum, der blandt andet byder på et højdejusterbart loft og masser af industrielt inspireret betonkonstruktion. 

KX's gennemgående udtryk ses i form af masser af egetræ, beton og spejlblanke metaller, der brydes med betrukne booths og designelementer fra upcoming engelske designere som Tom Dixon, Helena Lacy og Lily Pearmain. 

ANNONCE
Design: Samsung KX oplevelsescenter i London

Der er også hints til Samsungs ophav fra Seoul i Korea, installationskunstneren Saerom Yoon er repræsenteret med et kæmpe akryl-piece. 

Design: Samsung KX oplevelsescenter i London

Huset indeholder ud over udstillingsplads også en café, og en Samsung support-lounge, mens der selvfølgelig er en række gratis Samsung-baserede aktiviteter:

DJ Galaxy: En oplevelse for spirende musikere, hvor man kan lære at skabe musik og beats udelukkende ved hjælp af en Samsung Smartphone.

ANNONCE
Design: Samsung KX oplevelsescenter i London

Digital Cockpit: Samsungs bud på fremtidens "førersæde". En gennemført digital bilkabine, der illustrerer, hvad fremtidens inteligente bil vil kunne udrette - i hvert fald med Samsung teknologi. 

Galaxy Grafitti: En 10 meter bred digital skærm, hvor Samsung inviterer gæster, til at give deres bud på digital streetart - et evigt omskifteligt kunstværk, så at sige.

ANNONCE
Samsung KX

Læs mere om Samsung KX, åbningstider og events her

Del

Seneste nyt

Annonce