Connery

Derfor skal du høre Barrington Levy på Roskilde Festival

66 dage, 6 timer og 6 min. Så længe er der i skrivende stund, til at Roskilde Festival åbner sluserne for de festafhængige horder. Vi guider dig igennem programmet med en artikelrække af musikprofiler.

69 dage, 3 timer og 3 min. Så længe er der i skrivende stund, til at Roskilde Festival åbner sluserne for de festafhængige horder. Roskilde handler om fest, fællesskab og frihed. Foruden dåsebajere og campingstole, er der et andet vigtigt element: musikken.

Med musikken i fokus, vil vi igennem en række artikler, vise jer, hvilke artister vi synes er værd at opleve på festivalen. Det vil som udgangspunkt ikke være de store hovednavne – alle kan anbefale Kendrick Lamar. Anbefalingerne vil centrere sig om mindre artister, som du måske ikke engang har hørt om før nu.

Original Dancehall og Reggae konge

Han startede som 14-årig med en klar mission i livet: at lave den musik han elsker. Er du til Reggae musik, eller blot ramt af den Dancehall bølge, der de sidste par år har været i Danmark, er Barrington Levy et must-see for dig.

50 år, født i Kingston, Jamaica. Det bliver ikke mere ægte. Vi snakker Reggae i sin reneste og bedste form. Med over 20 albums på bagen, har Barrington Levy et stort repertoire, og der bliver garanti for en lækker sol-chiller, når han bringer Jamaica til Roskilde.
Barrington Levy har primært været et navn på Jamaica, men nogle af hans hits har også ramt resten af verdenen. Derudover, har han lavet samarbejde med kunstnere som Snoop Dogg og Beanie Man.

Sange du skal høre: Here I Come (hans ubestridte største hit, og klart den der rykker mest for mig). Black Roses. Murderer. Poorman Style.

Hør ham hvis: Du kan lide Reggae, og gerne vil høre en af de helt store Jamaicanske stjerne (De kan oftest være svære, at komme i nærheden af). Derudover, skal du høre ham, hvis dine tømmermænd er ved at dræbe dig, og du ønsker at få den optimale chill tilstand på.

En lyrisk bid:
//I open my business place
To make living for my wife and my child
But every time I open the shop
Its always break down
My granny eat it out, my momma eat it out, due to the sufferation
Ive got to make life some other way
My granny is crying, my brother is crying //

ANNONCE
Barrington Levy - Here I Come
Del

Seneste nyt

Annonce