Connery

Derfor har Gendrys dæknavn 'Clovis' måske en vigtig betydning for fremtiden i Game of Thrones

Bastardens dæknavn var ikke bare et tilfælde.

Sæson 7 er en af de helt store sæsoner i forhold til små, skjulte detaljer, fanteorier og diverse easter-eggs rundt omkring, og internettet går amok efter hvert eneste afsnit. Senest fik vi nærmest bekræftet teorien om, at Jon Snow er en Targaryen

Nu er der dukket en ny teori op, som omhandler Gendry - Robert Baratheons bastard fra de tidlige sæsoner af Game of Thrones. Han havde en mere eller mindre central rolle i seriens begyndelse og Aryas del af historien, men forsvandt så midt i serien - Vi fik allerede inden sæson syv bekræftet, at Gendry ville vende tilbage, man da skuespilleren bag, Joseph Dempsie, blev spurgt om betydningen af tilbagekomsten, så forsøgte han at tone rollen meget ned - ergo, der var noget på færde.

Fair warning - SPOILERS!

I det seneste afsnit, Eastwatch, dukker Gendry op igen og Sir Davos tager ham under hans vinger og drager ham med til Dragonstone - inden han præsenterer ham for Jon Snow, forsøger han at overbevise ham om, at det Snow har nok at tænke på og ikke har brug for at vide, at Gendry er Roberts bastard. Derfor vælger han at give ham et dæknavn, Clovis.

“You’re just Clovis, a smith who’s come to pay his respects before he heads off to work at the Winterfell forges.”

Men Gendry bryder hurtigt aliasset og fortæller Snow sandheden. 

Nogle vil måske ikke bide mærke i dæknavnet, da det hurtigt bliver spoleret, men manuskriptforfatterne af serien har en mening med det - og måske en mening i forhold til fremtiden i Game of Thrones og Gendrys overlevelse bag Muren.

Derfor har Gendrys dæknavn 'Clovis' måske en vigtig betydning for fremtiden i Game of Thrones

En skarp fan på nettet gjorde os opmærksomme på, at Clovis kan referere til Clovis-kulturen, som er en paleo-indisk folkegruppe, som mentes at være nogle af de første beboere i Amerika give or take 11.500 før vores tidsregning. Arkæologiske udgravninger viser, at de var med til at opfinde en ny form for pilehoveder, spyd og andre stenværktøjer.

Det er svært at tro, at Gendry fik navnet Clovis ved en tilfældighed, og med den store hype omkring udgravning og våbenskabelse af drageglas i denne sæson, kan dæknavnet være et lille snedigt vink med en vognstang om, hvilket betydning Gendry har - han skal være smeden, der laver de vigtige drageglas-våben til den uundgåelige krig med The Night King, og ergo må han overleve sin tur bag Muren.

Awesome!

Derfor har Gendrys dæknavn 'Clovis' måske en vigtig betydning for fremtiden i Game of Thrones
Del