Connery

Der er sket noget med Simon Kvamm og Benjamin Hav!

HUGORM er ude med nyt nummer

HUGORM lægger en urolig tone for dagen, i deres nye udgivelse.

Tre-mands-gruppen HUGORM er ude med ny single ’DER ER SKET NOGET’. Og de tre bandmedlemmer har ikke lagt sig ud med hvem som helst på denne nye udgivelse. Frontmand Simon Kvamm på vokal er nemlig verbalt oppe imod ingen ringere end Benjamin Hav på denne intense duet. Der er tale om et hårdtbaskende track med tung spade og et tight halvtempo trommebeat, der lægger op til uro!

I en pressemeddelelse udtaler Simon Kvamm: "Jeg skal love for, at der er sket noget!" - hverken mere eller mindre. 

ANNONCE
HUGORM:

HUGORM er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang. En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik.

Morten havde lavet en ordentlig bunke instrumental-skitser; midt om natten mens hans familie lå og sov, sad han på sit badeværelse med høretelefoner på og lod sin guitar brække sig ind i ”Garageband” på computeren. Skitserne blev til den spæde start for hugormen, der snart voksede sig større og stærkere, som de tre mødtes over musikken og begav sig dybere ned i, hvad denne hugorm egentlig var for en størrelse. De musikalske udfoldelser manifesterede sig som HUGORMs debut-EP, ’FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT’, som brændte sig fast i januar 2020.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce