Connery

Der er en plus-version på vej af Nothing 2A

Nothing lader op til endnu en smartphonelancering

Tidligere OnePlus-founder Carl Pei ligger ikke på den lade side med smartphonemærket Nothing. Efter netop at have lanceret den første smartphone i budget-serien CMF by Nothing, er Nothing nu ude med en udmelding om en lancering af den næste mainline-model, som får navnet Nothing 2A Plus.

Nothing 2A blev lanceret tidligt i 2024, og byggede videre på Nothing 2 fra 2023., og med den nye Plus-lancering er der en smule mystik omkring, hvad tilnavnet indebærer.

I en pressemail om den kommende lancering skriver Nothing blot: "London-based consumer technology company, Nothing, today announced the official launch date and name for its next smartphone, Phone (2a) Plus."

ANNONCE
Nothing - Der er en plus-version på vej af Nothing 2A Nothing

Nothing vil fuldt ud afsløre deres nye enhed kl. 10:00 BST den 31. juli 2024 og udtaler, at der kommer en "extraordinary new smartphone".

Hvad kan vi forvente af Nothing 2A Plus?

Nothing 2A blev modtaget med stor interesse tidligere på året, og Plus-versionen forventes at bygge videre på det fundament. Men hvad betyder "Plus" i denne sammenhæng? Traditionelt set indikerer "Plus" i smartphoneuniverset en opgradering med forbedringer som større skærm, bedre kameraer, øget batterikapacitet eller yderligere softwarefunktioner.

Design og teknologi
Med det stilrene og futuristiske design, som Nothing er kendt for, er der store forventninger til, at Nothing 2A Plus vil fortsætte med at imponere visuelt. Baseret på teaseren kan vi forvente en nok igen høj kvalitet af materialer og en æstetisk anderledes enhed.

Nothing positionerer sig som en konkurrent til etablerede mærker ved at tilbyde innovative og stilrene produkter til en konkurrencedygtig pris. 

Mens vi venter på den fulde afsløring den 31. juli, kan vi kun spekulere i, hvad Nothing 2A Plus vil byde på. En ting er dog sikkert: Carl Pei og hans team fortsætter med at forsøge at skubbe grænserne for, hvad vi kan forvente af en smartphone.

ANNONCE
Del

Seneste nyt