Connery

Denon AH-GC20 [Test]

Uden støj på linjen

5 ud af 6 stjerner

Lækker lyd, kvalitet, støjreduktion og bluetooth - what's not to like?

Jeg har prøvet mange forskellige headsets - og har en klar fornemmelse af hvad jeg forventer af et headset. Denon har i min øjne altid været synonym med god lyd og gennemførte produkter - det skinner også igennem på det her headset.

Lækkert fra ende til anden

Først og fremmest er kvaliteten virkelig lækker. Aluminium, læder og stof giver et behageligt headset hvor de store around-ear bøffer sikrer, at man kan sidde med dem på i langt tid, uden at det bliver ubehageligt. Jeg er ikke så sikker på, at du sikrer dig de helt vilde street cred point, men derimod er det et headset - som flere af mine kollegaer har været henne og have fat - for lige at mærke kvalitet og finish.

Lyden er i højsædet

.. Og er i absolut topklasse - god bas uden det buldrer, klar diskant og fornem mellemtone. Jeg har et aldrende bluetooth headset fra Sony som jeg har været virkelig glad for - det bliver pensioneret nu! Jeg har en meget blandet musiksmag fra det helt hårde metal til akustiske covernumre. Denon skuffer ikke - det er et hifi headset. Er du lydnørd og stoler du ikke på alt det her trådløse pjat, har Denon selvfølgelig givet dig muligheden for at bruge et ganske almindeligt mini.jack - det hjælper selvfølgelig også hvis du har været en klovn og ikke har fået ladet det op. Der er forøvrigt 20 timers batteritid med både bluetooth og støjreduktion tændt - og det er på kun 3 timers opladning.

Velkommen til boblen

Jeg har aldrig selv haft et headset med støjreduktion og har altid ment at det kun var til lange ture med fly så man slap for alle de skrigende børn.

Jeg sidder på et kontor med fire kollegaer tæt på mig og jeg må indrømme, at jeg bliver mere og mere glad for at jeg kan slukke for noget af baggrundsstøjen - af to årsager.

Den åbenlyse er selvfølgelig man kan få lov at komme ind i sin egen bobbel og bare koncentrere sig 100%

Den sekundære gevinst er at det er perfekt til at snage med - stop musikken og man hører tydeligt hvad alle siger - hvis man er en “eavesdropping son of a gun”

Nu bruger jeg støjreduktionen hver dag - det får på en måde også musikken til at lyde bedre - ren win

Bagsiden af medaljen

Er der overhovedet ikke noget dårligt ved AH-GC20?

Jow, jeg havde en forhåbning om jeg også kunne bruge det som erstatning for mit kablede headset til telefonen - og på papiret ser det godt ud. Man kan have 2 enheder tilsluttet til headsettet på samme tid - en primær og en sekundær. Den primære går ind og overtager ved feks. at telefonen ringer. Det virker fint, men desværre kan dem i den anden ende ikke høre hvad man siger og det ender altid med at man finder det kablede headset frem - det er en ommer Denon.


 

Med det sagt så giver jeg mine varmeste anbefalinger til AH-GC20 - det er virkeligt et godt headset som jeg glæder mig til at have på.

Denon leverer det hele i en lækker pakke med alt hvad du behøver, pånær en USB-lader - men dem har vi snart alle liggende som skidt.

ANNONCE
DENON AH-GC20

Type: Over-Ear

Driver: 40mm

Andre features: Noise cancelling. Bluetooth. Mulighed for kabling.

Mere info: Denon.com

Pris: 2.199,- 

Del

Seneste nyt