Connery

Denne specialudgave af iPhone Xs koster 45.000 kroner

Men så får du også indbygget mekanisk ur

Med priser omkring 10-12.000 kroner, kan man ikke klandre Apple for at have de billigste telefoner på markedet, men hvis pengene brænder væsentligt mere i lommen, kan man jo gå efter en specialudgave.

Som eksempelvis Caviar iPhone Xs Grand Complications, en iPhone der er blevet dullet op med guld og andre materialer - og et indbygget mekanisk ur på bagsiden. 

Caviar der har besluttet sig for, at introducere et begreb fra urverdenen, som de kalder: Jo mere kompliceret, des bedre. 

Og så har de altså valgt at smide et mekanisk ur i et fasttømret cover på de nye iPhone modeller. 

Telefonen bliver altså gejlet op med et ur baseret på ETA Unitas 6498-1, med manuel optrækning og en energireserve på 30 timer. (Ikke til telefonen, men til uret).

De mekaniske elementer er dækket i guldbelægning, og det gennemsigtige format giver fuld udsigt til herligheden. 

Selve telefonen er i øvrigt blevet udsmykket med titanium, guld-electroplating og indsatser af onyx. Telefonens knapper er også blevet anodiseret, og produktionen af denn elimited edition telefon lyder på 99 eksemplarer.

Firmaet selv, fortæller at deres Caviar iPhone udstråler succes, business, stil og elegance. Vi er nok tilbøjelige til at sige, at det udstråler Saudi-smag og new money - men hver sin smag. 

Pris: Fra 6930 dollars - altså 45.000 danske kroner.

Tjek eventuelt videoen fra Unboxtherapy, hvor Lew tager et nærmere kig på telefonen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce