Connery

Denne gruppe neuroforskere kan hjælpe dig til at få flere killstreaks

Så er der ikke flere undskyldninger for at være en noob.

Et hold neuroforskere har sammensat det ultimative refleks-træningsværktøj - og de har professionelle esportsspillere i tankerne.

Softwaren hedder Aim Lab og minder om en skydebane, der skal forbedre dine færdigheder i skydespil. 
Statespace, virksomheden bag spillet, udtaler at programmet tilbyder detaljerede data om spillerens evner og er designet med henblik på at fokusere på spillernes svage punkter, så de kan forbedre sig mest muligt.

ANNONCE
Denne gruppe neuroforskere kan hjælpe dig til at få flere killstreaks

"Succes i kompetitive FPS-spil afhænger af to ting: Strategi og evner.
Ligesom en-til-en coaching, gennemgang af video og strategi-guides har hjulpet spillere til at forbedre deres taktiske evner søger Aim Lab at forbedre spillerens tekniske færdigheder.
Vi fokuserer på fundamenterne, der faciliterer FPS-performance (fart, træfsikkerhed, præcision, reaktionstid, skarpsyn, beslutningstagning, tilpasning til omgivelserne og opmærksomhed) for at hjælpe spilleren med at nå sit potentiale."

ANNONCE
Denne gruppe neuroforskere kan hjælpe dig til at få flere killstreaks

Aim Lab lærer også fra din tidligere adfærd og evner og kompenserer for dem, så du kan få mest ud af din træning.
Som folkene bag Statespace selv giver udtryk for, skal Aim Lab betragtes som en personlig træner, der hjælper dig med at få mest ud af din træning så du kan maksimere dine gains.

Bag Statespace finder man programmører såvel som tre PhD'er  i neurovidenskab.
Deres ønske er at bruge programmet til at træne esportsspillere ved hjælp af data og kunstig intelligens.

Aim Lab er ikke målrettet et bestemt spil, så alle kan få et udbytte fra programmet selvom man er en noob til Battlefield eller et beast til Call of Duty.
Programmet benytter sig som udgangspunkt af de samme in-game physics som PlayerUnknown's Battlegrounds, men kan customizes ned til rekyl-niveauet. Det betyder at softwaren kan bruges til at træne sig op til hvilken som helst shooter selv Counter-Strike eller Overwatch.

Aim Lab er lige landet i Steam Early Access og selvom de har lukket for betaen, går det ikke længe før de åbner op for resten af pøblen.


Du kan træne alt det vil, men jeg kommer stadig til at owne al modstand i Black Ops 2.
Get rekt!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce