Connery

Denne fyr spiste fastfood hver dag i et år - nu er han mere veltrænet end før

Hvis du trænger til lidt ekstra motivation!

Vi er alle klar over, at vi skal holde os fra fastfood, hvis vi skal tabe os. Hvis vi gerne vil smide et par kilo, cutter vi straks alt brød, ris og pasta ud af vores kost, fordi det er jo vægtens fjende nummer ét!

Eller hvad?

Ikke ifølge Devin Cunningham. Han ser nemlig mere veltrænet og fit ud nu, end før han begyndte på sit lille eksperiment. Hver dag i et år har mindst et af hans måltider bestået af take-away fra den kendte, amerikanske fastfood kæde Chipotle. 

Og målet var da heller ikke bare at svælge i store mængder fedt og komme til at ligne en, der netop levede af fastfood - Cunningham havde nemlig lagt en plan, så han fortsat kunne forfølge sit fitness-mål. 

ANNONCE

Har du nogensinde hørt om IIFTY? Det står for If It Fits Your Macros, og det er fleksibel måde at spise på, hvor du kan spise lige, hvad du har lyst til - så længe det passer ind i de rigtige mængder af protein, kulhydrater og fedt. Cunningham var derfor meget opmærksom på at måle alt, han spiste, og samtidig trænede han mellem 5 og 6 gange om ugen for at få den krop, han har i dag. 

Og ifølge Cunningham kan dette gøres med enhver form for fastfood. Der er dog nogen, der er mere hensigtsmæssige end andre:

Hvis jeg vil, kan jeg spise en Big Mac. Men med en Big Mac ville jeg bruge alle mine makronutrienter på ét måltid, så held og lykke med at få mere at spise den dag

Du skal altså ikke gå helt Super Size Me på den, hvis du gerne vil gøre Cunningham kunsten efter!

ANNONCE

Men udover en ekstrem kærlighed til burritos og tacos, hvad fik så Cunningham til at gå på en et år lang Chipotle diæt? Han ønsker at få folk til at stoppe med at komme med undskyldninger for sig selv. Cunningham vil vise, at du både kan blæse og have fastfood i munden på samme tid:

Jeg vil inspirere folk til at blive trænede uden at gå på disse idiotiske lynkure, som alligevel ikke virker. Du kan forblive fit, leve et sundt liv og spise Chipotle hver eneste dag

Og nu ved vi allesammen, at denne historie ikke ville være komplet, hvis jeg ikke afsluttede med et dårlig-samvittigheds-fremkaldende spørgsmål som: Hvad er din undskyldning? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce